Padelrack Bullpadel

5/5

På jakt efter ett padelrack från tillverkaren Bullpadel? Vi ger dig värdefull information om racktillverkaren Bullpadel och hoppas det ska hjälpa dig att hitta det perfekta padelracket för dig och din spelstil.

 

Bullpadel är ursprungligen ett spanskt padelmärke från staden Madrid som tagit padelvärlden med storm. idag är Bullpadel ett av det största padelmärkena och en av få som är helt fokuserade på sporten padel. Märket Bullpadel har nog inte undgått någon, oavsett vilken padelhall du går in så hittar du alltid någon som spelar med dessa padelrack. Med ett spanskt ursprung och en tradition om att skapa padelrack av högsta kvalitet så hittar vi även flertalet spelare på världstouren som använder sig av Bullpadels padelrack. Bullpadel erbjuder inte bara padelrack utan tillverkar allt du kan tänkas behöva för ditt padelspel såsom bollar, väskor, skor, kläder etc. Är du ute efter ett padelrack från Bullpadel så finns det mycket att välja emellan. Fundera på vad du är ute efter och följ med på vår guidning nedan som förhoppningsvis ger dig mer kött på benen om padelrack från Bullpadel. 

Innehållsförteckning

Sammanställning Bullpadel padelrack

Namn Form Balans
Rund
Låg
Diamant/Dropp
Medel/Hög
Bullpadel Hack Comfort 2021
Diamant
Hög
Diamant
Hög
Diamant
Hög
Hög
Diamant
Rund
Låg
Bullpadel Vertex 03 Comfort
Diamant
Hög
Bullpadel Vertex 03 W 2021
Diamant
Hög
Bullpadel Vertex Avant 2021
Diamant
Hög
Bullpadel Flow 2021
Rund/Dropp
Medel
Rund
Medel
Bullpadel Shake 2021
Rund
Låg
Bullpadel Funny Boy
Dropp
Medel
Bullpadel Funny Girl
Dropp
Medel

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner, Rocketpadel

Köpa padelrack Bullpadel

Ska du köpa padelrack från Bullpadel? Vi gläds åt att du kommit fram till ett padelrack från just Bullpadel och du kommer garanterat bli nöjd med ditt nya padelrack. Att köpa ett nytt padelrack kräver dock lite research och fundering kring vad som skulle passa dig och din spelstil bäst. När du kommer fram till det kan du känna dig trygg med att Bullpadels breda sortiment garanterar har något som faller just dig i smaken. Droppformat, diamantformat, runt, damrack, herrack, kontroll, fart ja du hör – valen och alternativen är många.

Köp Bullpadel padelrack här

Bästa padelracket från Bullpadel

Vilket är det bästa padelracket från Bullpadel? Svår fråga såklart då det helt beror på vad du är ute efter. Det vi kan konstatera är att tillverkare Bullpadel håller väldigt hög kvalitet i sina produkter och ligger generellt sett i den högre prisnivån. Det gör att alla deras padelrack kan anses som det bästa, baserat på vilka egenskaper det enskilda padelracket ska uppfylla. Bullpadel har dock några storsäljare som blivit utomordentligt populära i såväl Sverige som övriga världen. Nedan listar vi vad som anses som det bästa och mest populära padelracken från Bullpadel.

BULLPADEL HACK CONTROL 2021

Bästa padelracket bullpadel
8.5/10
Fart 70%
Kontroll 90%

Bullpadel Hack Controll är ett av världens mest ikoniska padelrack som nu även finns i en ny snygg och minimalistisk design, dessutom i rund form för den som önskar. Det här är verkligen en av Bullpadels juveler där du som spelare får ett kontrollrack med ett helt unikt ytskikt av kolfibermaterialet Tricarbon.

Ett padelrack som är väldigt allround och som både passar dig med en mer tillbakalutat spelstil som för dig med lite mer aggressiv spelstil. Helt klart ett padelrack för en sann padelälskare.

BULLPADEL VERTEX 03 2021

Padelrack från Bullpadel
9/10
Fart 50%
Kontroll 90%

Bullpadel Vertex 03 är ett av det mest sålda padelracken i världen inom padel och ett padelrack som många på WPT använder, såsom Maxi Sanchez. Ett diamantformat padelrack där du som spelare får bra fart, spinn och effekt på dina slag.

Rekommenderas för dig som spelar på en mer avancerad nivå då det inte är lika förlåtande som andra typer av padelrack kan vara. Som van motionär/medelspelare kan det också passa om du söker ett kraftfullt rack med bra fart.

Billiga padelrack från Bullpadel

Bullpadel räknas som en av premiumtillverkarna när det kommer till just padelrack. Letar du efter ett billigt padelrack från Bullpadel så kan det vara svårt. Bullpadel har valt att aldrig tumma på kvaliteten i sina padelrack för att erbjuda spelare den absolut bästa upplevelsen ute på banan. Men självklart har även Bullpadel padelrack i olika prisnivåer och således även för dig som är ute efter ett lite billigare alternativ. Nedan listar vi några av våra favoriter från Bullpadel som också är väldigt förmånliga rent prismässigt. 

BULLPADEL SHAKE 2021

billigt padelrack bullpadel
6.5/10
Fart 60%
Kontroll 80%

Bullpadel Shake är padelracket skapat för dig som nybörjare. Det runda förlåtande racket har en stor sweet spot, vilket kommer ge dig bättre ingång i ditt padelspelande. 

Med låg tyngdpunkt och en mjuk och behaglig kärna som är förlåtande ger dig massa med mjuka träffar och extra kraft i bollen.

Dessutom är padelracket från Bullpadel i en extremt kostnadseffektiv prisklass för dig som är nybörjare.

BULLPADEL VERTEX AVANT 2021

7.6/10
Fart 75%
Kontroll 65%

Vertex Avant är ett topprack från Bullpadel som kanske ligger i en något högre prisklass än de billigaste. Men tack vare kvalitén i detta padelrack anser vi det som billigt. 

Det diamantformade racket Vertex Avant är ett racket med hög balans, vilket gör att det passar spelare som vill ha ett kraftfullt padelrack. Tack vare det  innovativa ergonomiska greppet Hesacore får du dessutom minskade vibrationer i slagen, som kan vara en av orsakerna till att du får padelarmbåge. 

Padelrack dam från Bullpadel

Bullpadel är en av favoriterna på marknaden när det kommer till padelrack för damer. De har inte bara överfört sin naturliga kvalité i damracketen som de har i övriga padelrack. Damracketen från Bullpadel har dessutom en tendens att ha några av marknadens snyggaste designer. PadelZpel.se ger dig två riktiga mästerrack här nedan som rekommendationer. Ett padelrack för damer från Bullpadel för den som söker kraft och ett rack för den som är ute efter kontroll. 

BULLPADEL VERTEX 03 WOMAN 2021

Bullpadel dam padelrack
9/10
Fart 90%
Kontroll 70%

Vertex 03 Woman från Bullpadel är ett marknadens absolut snyggaste padelrack. Att det diamantformade racket dessutom ger dig fulländad kraft i slagen gör det till ett oerhört populärt padelrack från Bullpadel. 

Racket är ett av de lättare damracketen från Bullpadel och perfekt för dig som vill ha en lättare sving i slagen. I övrigt är det utrustad med allt som en offensiv damspelare på medel/avancerad nivå söker i ett padelrack.

En riktigt favorit bland padelracketen från Bullpadel, både i design och utförande!

BULLPADEL FLOW 21

7.6/10
Fart 75%
Kontroll 70%

Bullpadel Flow är ett av de lättaste padelracken och används av världsstjärnan Alejandra Salazars. Faktum är att racket är mellan 20-30g lättare än de övriga racketen i Pro Line-serien.

Flow ger dig en lätt sving och kontroll tack vare sin stora hybridformade träffyta. Precis som samtliga rack i Bullpadel’s Pro Line-racketar är Flow modellen utrustat med Vibradrive, det silikonmaterial som ligger längs hela handtaget och dämpar vibrationer. 

Ett damrack med kontroll från Bullpadel som vi rekommenderar starkt. 

Padelrack junior från Bullpadel

Bullpadel är ett av världens mest populära varumärken inom padeln. Oavsett om det är nybörjare eller elitspelare på padelbanan så är chansen stor att någon av dem svingar ett padelrack från bullpadel. Även för våra yngre stjärnor har Bullpadel tagit fram anpassade padelrack för juniorer. 

BULLPADEL FUNNY BOY

Bullpadel rack junior
7/10
Fart 70%
Kontroll 70%

Bullpadel Funny boy är ett barn/juniorrack skapat för våra allra yngsta padelspelare. Racket är mindre, lättare och mer förlåtande än padelrack anpassade för vuxna. Det är ett droppformat padelrack som passar spelare upp till 7 års ålder. 

BULLPADEL FUNNY GIRL

Padelrack bullpadel barn
7/10
Fart 70%
Kontroll 70%

Bullpadel Funny girl är det andra barn/juniorracket från Bullpadel, skapat för våra allra yngsta padelspelare. Till skillnad från dess syskonrack är detta i en häftig rosa färg, ett perfekt padelrack för barn som vill börja sin padelkarriär.

Om Bullpadel

Bullpadel är en av världens mest kända tillverkare av padelartiklar med ursprung från Spanien och närmare bestämt Madrid. En av de få tillverkarna inom sporten som är helt fokuserade inom just padel. Man tillverkar allt från padelrack, padelbollar, padelskor, padelkläder – Ja, allt du kan tänkas behöva för ditt padelspel. Med en stolthet om att tillverka padelartiklar av absoluta toppklass har man även dragit åt sig världsstjärnor inom sporten som använder Bullpadels produkter. Bullpadel är ett folkkärt varumärke inom padelvärlden som innovativt driver utvecklingen framåt och som ska anses som ett premiummärke inom sporten.