Padelväskor

Padel är en enkel sport i det anseendet att det är ett fåtal saker som behövs för att kunna spela; padelrack, boll, skor och en bana såklart. All din utrustning går att ha samlat i en padelväska. Fördelen med att samla din utrustning i en padelväska är ju såklart att du har allting på samma plats. Padelrack eller padelracken om du har flera, går att ha direkt i de flesta padelväskor. Detta gör att du slipper släpa den på sidan av, tappa padelracket eller på annat sätt råka ha sönder det. Det går självklart också att använda ett padelfodral om du endast vill skydda ditt padelrack. 

Att ha en padelväska är både praktiskt och samtidigt beskyddande för din padelutrustning. 

Vad kostar padelväskor?

Padelväskorna skiljer sig en del i pris, framförallt beroende på storlek. Men om vi fokuserar på padelväskor där du får plats med dina rack i väskan, så ligger prislappen mellan 500-1200 kr. De flesta padelväskorna brukar vanligtvis kosta 7-900 kr. Det finns ett flertal olika varumärken som säljer padelväskor, för att nämna några kan du hitta väskor från; 
Dunlop, Wilson, Head, Babolat, RS Padel m.fl. 
Är du däremot ute efter endast en väska att ha dina träningskläder i och inte ha ett fack för dina padelrack. Då kommer du betydligt billigare undan i pris. 

Tips för nybörjare

Att börja med att investera i en ny padelväska är kanske inte det första som vi skulle rekommendera en nybörjare som precis börjat spela padel. Börjar ni däremot att spela lite mer regelbundet kommer det vara en extremt bra investering. Självklart rekommenderar vi då att köpa padelväska med ett integrerat fack för dina padelrack. Både för att skydda din utrustning som du investerat i, men också för att slippa släpa på flera väskor eller padelracket vid sidan av.