Padelbanor

5/5

Padelbanor och padelhallar har fullkomligt exploderat i Sverige de senaste åren. 2014 uppskattades det finnas totalt 17 st padelbanor i hela Sverige. När 2020 avslutades uppskattades det finnas över 500 banor och flera pågående byggen för nya. Under 2021 kommer flertalet padelbanor att byggas runt om i landet som redan idag är planerade. Det kommer troligtvis tillkomma en hel del padelbanor & padelhallar under årets gång.

 

Padelbanor i Sverige

Hitta en padelbana i din stad och få överblick över de padelbanor som finns i din närhet. 
Nedan har vi samlat hundratals padelbanor och padelhallar, från norr till söder i vårt avlånga land. Ambitionen är att samla samtliga padelbanor, både utomhus och inomhus som finns tillgängliga för dig som vill spela padel. 

Rekommenderade padelbanor

Idag finns det mängder av padelbanor i Sverige att välja emellan, vi har samlat varje padelbana i länkarna nedan per ort. Men vi har också valt ut några personliga favoriter från egna erfarenheter samt från rekommendationer av besökare på PadelZpel.se. Här nedan har vi samlat några av våra favoriter bland padelbanorna runt om i Sverige. 

pdlcrewlogga

Padel Crew Rännarbanan

Padel Crews anläggning i Helsingborg är ett riktigt mästerverk för padelälskare i Skåne. 11 meter i takhöjd och totalt 17 banor, shop, bemannad reception och lounge. På anläggningen finns även en Boulebana, Corn hole. I samma lokal huserar dessutom JumpYard & Helsingborg Indoor Golf. Ni kan även streama era träningar och matcher på samtliga banor via Padelgo.

sodertalje-padel

Södertälje Padel

Skall du spela padel i Stockholm (Stockholmsområdet), då får du inte missa världens största padelhall. Den finns nämligen i Södertälje! Södertälje Padel erbjuder 06-24 varje dag hela 23 st padelbanor, 20 st dubbelbanor och tre stycken singelbanor.

Väl värt ett besök om du söker efter en padelhall i Stockholm eller Södertälje!

Padel Zenter Båstad - "Padel with a view"

Det beskriver denna vackra utomhusbana i Båstad på ett fantastiskt sätt. Tänk bara att få spela på denna padelbana en varm sommardag. Padel Zenter i Båstad är det som står för dessa två utomhusbanor som nog kan kategoriseras som några av de finaste i Sverige. 

Här kan du spela både padel och tennis invid havet på deras två panorama-padelbanor som inbjuder till en optimal visuell upplevelse för både publik och spelare. 

Du hittar dessa vackra banor i Norrviken bara ett par minuter från centrala Båstad.

Söker du padelrack eller padelutrustning?

Klicka gärna in hos någon av våra rekommenderade partners här nedan