Padelrack Nox

5/5

Letar du efter ett padelrack från tillverkaren Nox? På den här sidan ger vi dig en bra inblick i padeltillverkaren Nox samt vad som kan vara viktigt för dig att känna till när du ska köpa ett padelrack från Nox. 

Vilket Padelrack från Nox just du ska ha är utan bakgrund väldigt svårt att säga. Fortsätt ta del av informationen på den här sidan så ger vi på PadelZpel.se dig underlag för vad som kan vara bra för dig att tänka på. 

Nox är ett spanskt varumärke som endast tillverkar produkter inom padelsporten. Ett ursprung från vad man brukar säga är padelns hemland. Detta genomsyras i kvaliteten på deras produkter och man känner verkligen att dem lagt ner både själ och kärlek i sin framtagning av padelrack. Nox erbjuder precis som de flesta andra varumärken padelrack för alla nivåer och typer av spelare. Oavsett om du precis börjat spelat padel eller kan titulera dig som professionell inom sporten så har Nox padelracket för dig. En utav Nox största profiler inom sporten och som agerar ansiktet utåt för varumärket är proffsspelaren Miguel Lamperti. Från och med 2019 är även Nox racketpartner till World Padel Tour under tre säsonger. Med anledning av detta så lanserade man under 2019 fyra WTP-modeller på racketar. 

Innehållsförteckning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner

Köpa padelrack Nox

Går du i tankarna om att köpa ett padelrack från Nox så är du helt rätt ute i tankegångarna. Vi kan starkt rekommendera ett padelrack från Nox och vi kan lova dig att du kommer bli nöjd med valet av märke. Nox anses som en av de ledande tillverkarna inom sporten och det är inte för intet man lyckats knyta till sig världsstjärnor inom sporten som dessutom älskar deras padelrack. Dock kan det vara lite svårt att veta vilket padelrack man ska köpa samt vilken prisnivå man ska lägga sig på för att få det ultimata padelracket. Det lättaste är egentligen att du går till dig själv och funderar på vilka egenskaper du söker hos ditt rack som också kan tänkas passa med din spelstil. När du benat ut detta tycker vi absolut att du ska ta klivet att köpa ett padelrack från Nox.

Köp NOX Padelrack här

Bästa padelracket från Nox

Är du ute efter det bästa padelracket från Nox? Vad som är det bästa padelracket från tillverkaren Nox landar såklart i en fråga om personligt tycke och smak. Men givetvis har man tagit fram padelrack som blivit riktiga storsäljare och omåttligt populära inom sporten. Oavsett vilket padelrack som du slutligen väljer att köpa så kan du vara trygg med att du kommer att få ett kvalitetsrack från en tillverkare som driver utvecklingen framåt och som använder de senaste teknikerna och materialen vid framtagning av padelrack. 

Enligt oss på PadelZpel.se så är nedan de bästa padelracken från Nox inom sin kategori.

NOX NERBO WPT 2021

Nerbo är det kraftfullaste racket av hela WPT-serien. I detta padelrack från Nox får du ett effektivt offensivt vapen i ditt padelspelande. Samtliga rack i WPT-serien är utrustade med 12k kolfiber och en ny kärna av Multilayered Black EVA.

Det här racket passar dig som är en avancerad padelspelare och som gärna spelar ett offensivt spel. Med detta diamantformade rack och höga tyngdpunkt får du maximal kraft i dina offensiva slag. 

8.5/10

NOX ML10 SHOTGUN LUXURY

Det diamantformade racket i Shotgun-serien som ger dig ordentlig kraft i dina slag. NOX ML10 passar dig som är en offensivt lagd spelare och som gärna spelar aggressivt framme vid nätet. 

Racket är droppformat och är utrustad med bland annat AVS (Anti Vibration System). Vilket gör att vibrationerna i slagen minskar när bollen träffar ytan på racket. 

Är du en offensivt lagd spelare som gärna avgör bollarna med en smash. Då är detta padelrack från NOX ett utmärkt alternativ för dig!

7.5/10

Billiga padelrack från Nox

Är du nyfrälst inom sporten eller kanske inte har lust med att lägga en förmögenhet på ett padelrack så kan du vara lugn. Trots att Nox är en tillverkare som inte ger vika på kvalitet i sina produkter så kan du hitta billiga padelracket från Nox. Generellt sett hittar du padelrack för nybörjare och som i regel är mer lättspelade i den lägre priskategorin. Vi på PadelZpel.se listar nedan några av våra favoriter om du är ute efter billiga padelracket från Nox. 

NOX ATTRACTION WPT ADVANCED

Nox Pro 5.2 Limited Edition är ett riktigt kvalitetsrack i detta prissegment. Här har man tänkt på varje detalj för att du som spelare ska få ut maximalt av ditt padelrack. Ett påkostat padelrack med kolfiber i kombination med glasfiber i ramen vilket ger maximal hållbarhet. 

Stor sweet-spot vilket också gör det till ett mer lättspelat padelrack men där du fortfarande får kraft i dina slag. Padelracket har en rund form och en fin kombination mellan kontroll och kraft. Ett padelrack som hade varit prisvärt även om det kostade betydligt mer. 

8/10

NOX X-ONE CASUAL C6

NOX X-ONE Casual är padelracket för dig som är tidigt i ditt padelspelande. Det fungerar utmärkt för både nybörjare och motionärer. 

Racket har en rund form, vilket ger dig en bra kontroll och är förlåtande i slagen med dess stora sweet spot. Trots det kan det generera en hel del kraft för dig när det behövs. 

Söker du ett billigare padelrack från NOX som dessutom går att hitta under tusenlappen, då är detta ett perfekt rack för dig. 

6.5/10

Padelrack dam från Nox

När det kommer till damrack i padel är de vanligtvis lite lättare än herracketen. I övrigt finns det samma stora utbud av former och typer av padelrack. När det kommer till padelrack för damer är Babolat ett utmärkt märke att titta på. Padelracken från Babolat som är anpassade för damer är i samma höga kvalité som övriga padelrack. Oavsett modell och prisklass kommer ditt damrack från Babolat att ge dig det du behöver. Nedan har vi listat våra favoriter när det kommer till padelrack för damer från Babolat.

NOX EQUATION LADY WPT 2021

Årets version av det populära damracket från Nox, Equation Lady WPT är äntligen här. Det är ett padelrack för damspelare som vi verkligen kan rekommendera. I detta rack får du ett lätthanterligt padelrack med låg balans och en stor trevlig sweet spot i och med dess runda form. 

Racket är även utrustad med vibrationsdämpning vilket ger det en behaglig och mjuk bollträff. Samt minskar risken för skador. 
Detta rack är extremt mångsidigt och passar i stort sett alla typer av spelare som är nybörjare & medelspelare.

Padelrack Nox dam
6/10

Om Nox

Nox är ett spanskt padelvarumärke som idag är en av de ledande och största aktörerna på världsmarknaden. Nox har lagt stor vikt på hög kvalitet och en snygg design på deras produkter och det märks att detta är en tillverkare som driver utvecklingen framåt. Idag hittar du spelare från världens alla hörn som använder Nox padelrack och man har även flertalet världsspelare på touren som gett sitt förtroende till tillverkaren. En spelare som de flesta inom sporten känner till är stjärnan Miguel Lamperti som spelar med Nox produkter.