Padelrack Ares

5/5

Intresserad av ett padelrack från Ares? Då har du hittat rätt, vi på PadelZpel.se hjälper dig att hitta rätt i djungeln kring padelrack. Vi har sammanställt flertalet guider och tips på padelrack på marknaden, däribland dem Ares padelrack. 

Ares är ett varumärke under Vibor-A ykte som har ett rykte av att vara en av världens främsta rackettillverkare. Racketen tillverkas på samma fabrik i den spanska huvudstaden, Madrid. Ares är tänkt att vara ett varumärke i en något lägre prisklass än Vibor-A. 

Innehållsförteckning

Sammanställning Ares padelrack

Namn Form Balans
Ares Spear
Dropp
Medel
Ares Darkness
Diamant
Hög
Ares Arrow
Dropp
Medel
Ares Gourmet Edition
Dropp
Medel
Ares Shield
Rund
Låg
Ares Nymph
Dropp
Medel

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner

Köpa padelrack Ares

Ska du köpa padelrack från Ares? 
Ares är ett varumärke under rackettillverkaren Vibor-A, som anses idag vara en av världens bästa tillverkare av padelracket. Racken tillverkas i exakt samma fabrik och har samma höga kvalité som Vibor-A. Skillnaden mellan dem är att Ares vänder sig till padelspelare från nybörjarnivå, upp till proffsnivå. De har helt enkelt padelrack för alla typer av padelspelare.

Längre ned hittar du våra rekommendationer när du skall köpa Ares padelrack.

Ares Padel

Köp Ares padelrack här

Bästa padelracket från Ares

Söker du det bästa padelracket från Ares? Då har vi våra aningar om vilket padelrack som du är ute efter! 
Ares har flertalet padelrack att välja mellan som alla kan anses vara det bästa de har. De finns i prisklasser från 2-3000 kr och finns i flera olika former. 

Viktigt att tänka på när du är ute efter att hitta det bästa padelracket från Ares, är vilken spelstil du har. Har du en offensiv spelstil kan det vara att föredra ett mer offensivt lagt racket med kraft, t.ex. Ares Darkness. Är du mer defensiv i din spelstil, kan t.ex. Ares Spear vara det bästa alternativet för dig. Det är helt enkelt väldigt individuellt, vilket padelrack från Ares som är bäst. 

ARES SPEAR

Bästa padelrack Ares
8.5/10
Fart 70%
Kontroll 70%

I padelracket Ares Spear får du som spelare en skön mix mellan fart och kontroll. Det droppformade padelracket har en mediumbalans och är relativt lättspelat. Det passar utmärkt för dig som börjat känna dig varm i kläderna på padelbanan. Men som nu vill gå ifrån ett nybörjarrack och kliva upp en nivå. 

Ares Spear har en centralt placerad tyngdpunkt i racket, vilket ger dig en bra kontroll. Racket har också en sandpapprad yta för att öka spinnen på bollen. 

ARES DARKNESS

Bästa padelracket från Ares
9/10
Fart 85%
Kontroll 40%

Ares Darkness är padelracket som är perfekt för den mer offensivt lagda spelaren. Tillskillnad från Spear har den en hög balans och riktar sig till dig som söker mer kraft och fart i sina overheads. 

Förutom att det kanske är ett av de absolut snyggaste padelracken på marknaden, är det extremt behagligt att spela med. Precis som Spear har den en sandpapprad yta för ökad spinn. Racket är också utrustad med dubbel kevlar 3k kolfiber på träffytan. 

Billiga padelrack från Ares

Ares är som nämnt tillverkat under premiumvarumärket Vibor-A. Tanken är att rikta sig mot en annan typ av padelspelare och därmed vara ett billigare padelrack. Dock skall man vara tydlig med att Ares padelrack inte är några av de billigaste padelracken på marknaden. Det finns betydligt billigare alternativ om du endast ser till priset. Däremot erbjuder Ares extremt prisvärda padelrack, du får väldigt mycket padelrack för den kostnaden.

ARES ARROW

Billiga padelrack Ares
7.5/10
Fart 55%
Kontroll 60%

Ares Arrow är padelracket skapat för dig som framförallt vill gå från nybörjare till nästa steg. Det droppformade racket ger dig en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Således är det ett rack som passar både defensiva, offensiva och allround-spelare. 

Med en medelbalans och tyngden mitt racket så får du en skön kontroll i dina slag och träffar. 
Precis som alla padelrack från Ares är det estetiskt väldigt tilltalande, och ett riktigt kvalitetsrack för den pengen. Det är inte det billigaste racket du kan hitta på marknaden, men ett väldigt kostnadseffektivt alternativ.

ARES SHIELD

Billigare padelrack Ares
7/10
Fart 40%
Kontroll 80%

Ares Shield är det runda padelracket från Ares med en låg tyngdpunkt. Den runda formen på racket tillsammans med dess stora sweet spot gör det till ett lättspelat padelrack. 

Racket passar en mer defensiv padelspelare som inte använder kraft som sitt största vapen. 

Träffytan på racket är något styvare  och av dubbel kevlar 12k kolfiber. Men tillsammans med den mjuka kärnan får du en skön touch i bollträffen. Ett padelrack perfekt för defensiva motionärsspelare. 

Padelrack dam från Ares

När det kommer till padelrack för damer har Ares utmärkta alternativ, precis som de har på herrsidan. Damracketen är något lättare till vikten än herracketen, men i övrigt är det precis samma höga kvalité. Vi rekommenderar här nedan Ares Nymph som är ett kontrollrack, väldigt likt Ares Arrow & Ares Spear som du hittar på herrsidan. 

ARES NYMPH

Padelrack dam Ares
7.5/10
Fart 55%
Kontroll 60%

Ares Nymph är det lätta, droppformade racket som är perfekt anpassad för damspelare på medelnivå. Den passar dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling och vill ha ett tryggt kontrollrack. 

Ares Nymph har tyngdpunkten mitt i racket och är ett väldigt lätt rack till vikten. Det medför att det är lättspelat men inte kommer ge dig samma fart i slagen som ett tyngre ger. 

Ares Nymph från Ares passar allroundspelare eller defensivt lagda spelare som söker ett rack med hög kvalité och fokus på kontroll.