Omdöme & recension av:

Bullpadel Hack 02 2021

8.9/10

Bullpadel Hack 02 2021 är ett väldigt populärt padelrack från den kända och välrenommerade tillverkaren Bullpadel. Bullpadel Hack 02 2021 är ett hydridracket som lämpar sig bäst till den mer avancerade spelaren.

Med det här padelracket får du en bra balans mellan offensiva egenskaper och kontroll. Bullpadel Hack 02 2021 är utformat med de senaste materialen och teknikerna vilket innebär att du som spelare får väldigt mycket padelrack för pengarna. Ytskiktet på Padelracket är tillverkat i kolfiber materialet Tricarbon. Hack 2 har även en blandning av olika densiteter i kärnan vilket innebär att det verkar att padelracket både ger dig mer fart vid högre kraft samtidigt som det ger dig mer kontroll vid långsammare bollar.

Bullpadel Hack 02 2021

SPECIFIKATION

Information om racket

PLUS / MINUS

Fördelar och nackdelar

Bullpadel Hack 2021

Om Bullpadel Hack 02 2021

Detta är ett innovativt padelrack som också kan anpassas efter den specifika spelarens kvaliteter och önskemål. Du kan alltså själv ställa in rackets vikt och balans genom att addera 1-3 st tyngder a 3 gram styck. På så så sätt får du inte bara ett välbalanserat och avancerat racket utan du får också ett padelrack som kan anpassas efter dig. 

Någon som tillverkaren Bullpadel även satsat hårt på när man tagit fram Bullpadel Hack 02 2021 är just ekonomi runt racket. Hack 02 är framtaget med ett innovativt och ergonomisk grepp vid namnet HESACORE som minimerar risker för att råka ut för “padelarmbåde”. Greppet motverkar och minskar vibrationerna som uppstår vid hårda bollträffar. Padelracket är även förstärkt med armskyddet Metalshield för att förbättra livslängden och motverkar skador. När du köper Bullpadel Hack 02 2021 ingår även ett specialutformat fodral med termostoppning som du kan förvara ditt padelrack i.

Bullpadel Hack 02 2021 är ett padelrack för den  mer rutinerade och erfarna spelaren. Padelracket används av en hel del spelare på touren idag och är ett väldigt populärt padelrack från tillverkaren Bullpadel. Mycket tack vare att man använt sig av de senaste materialen och teknikerna när man producerat och tagit fram detta padelrack. Bullpadel Hack 02 2021 är ett padelrack att rekommendera för spelare som är offensiva i sin spelstil och som gillar att sätta fart på bollarna. Trots detta så är detta ett padelrack som ger dig bra kontroll och balans vid långsammare bollar. Hack 02 har nämligen olika densiteter i kärnan vilket gör att den kan anpassas efter bollens hastighet och på så sätt vara mer förlåtande mot dig som spelare. 

Detta är också ett padelrack som går att anpassa efter dina behov när det kommer till vikt och balans. För att öka padelrackets vikt så adderar du Protector Custom Weights som väger 3 gram styck. Här kan du själv laborera med att lägga till och ta bort vikt tills det att du hittat den perfekta balansen för dig.  

Vi vill återigen poängtera att Bullpadel Hack 02 2021 är ett kvalitetsracket som garanterat kommer att göra ditt spel roligare. Padelracket har lång livslängd och lämpar sig väldigt bra till den mer avancerade spelare som vill ta sitt spel till nästa nivå. 

Egenskaper Bullpadel Hack 02 2021

Egenskaperna hos Hack 02 är framförallt att det är ett padelrack som ger dig mycket fart tack vare att det yttre lagret i kärnan innehar en högre densitet vilket då ger dig mer fart på bollarna vid kraftigare bollträffar. Det är också ett padelrack där man får en bra mix mellan just fart och kontroll. Bullpadel Hack 02 2021 är också fullproppad med de senaste teknikerna och materialen såsom, innovativt utvecklat ergonomiskt grepp som minskar vibrationer, förstärkt ramskydd och individanpassad vikt och balans. Det är inte för intet som att flertalet professionella spelare använder sig utav detta padelracket. I tuffa matcher och bolldueller där det krävs en blandning mellan hög kraft och kontrollerade slag så är detta verkligen ett padelrack att rekommendera. 

Bullpadel Hack 02

3 snabba - Bullpadel Hack 02 2021

För defensiva eller offensiva spelare?

Hack 02 passar är framförallt anpassad för den offensiva spelaren som gillar kraft och fart i bollarna. Dock är padelracket anpassat för att ge god kontroll även vid långsammare bollträffar som kan uppstå i ett defensivt läget.

Vilken nivå är Bullpadel Hack 2021 anpassat för?

Hack 02 är framtagen och anpassad för den mer avancerade spelaren. Det är alltså inget lättspelat padelrack och inte heller lika förlåtande som andra padelrack som finns att tillgå på marknaden. Ett perfekt padelrack för dig som håller en hög nivå men vill ta ditt spelande till nästa nivå.
 

Är det ett hårt eller mjukt padelrack?

Racket är klassat som ett hårt racket som kommer ge dig ordentlig kraft i dina slag. Det kommer dock också bidra till att göra det mer svårmanövrerat. 

Du skickas automatiskt till den butik som erbjuder lägsta pris.