Omdöme & recension av:

Bullpadel K3 Avant 2021

8/10

Bullpadel K3 Avant 2021 är ett ultimat padelrack för dig som söker maximal kontroll och ett lättspelat padelrack. Tack vare rackets runda form och låga balans får du en perfekt mix mellan kontroll och komfort samtidigt som den har bra egenskaper att få bra fart på bollarna vid mer offensiva avseenden.

Bullpadel K3 Avant 2021 är ett nytt rack för 2021 som tillverkaren Bullpadel skapat. Just denna modell är ett kontrollrack som passar utmärkt för dig som både vill nyttja ditt offensiva och defensiva spel. Bullpadel K3 Avant 2021 är tillverkad med en större sweetspot vilket gör padelracket mer förlåtande även vid mindre bra bollträffar. Detta i kombination med dess runda form gör att du får ett lättspelat padelrack med otroligt hög kvalitet.

Bullpadel K3 Avant 2021

SPECIFIKATION

Information om racket

PLUS / MINUS

Fördelar och nackdelar

Bullpadel K3 Avant 21

Om Bullpadel K3 Avant 2021

Padelracket är utrustat med mängder av moderna teknologier och innovationer. Padelrackets kärna är tillverkad med den populära och beprövade tekniken MultiEVA som innebär att man kombinerat olika lager av skum som reagerar olika beroende på hårdheten i ditt slag. Vid hårda bollträffar får du mer effekt och bättre fart i dina slag och vid lösare bollträffar får du ett mer kontrollerande och komfortabelt padelrack. En ultimat mix mellan de båda om du frågar oss. Rackets träffyta är gjort i glas- och kolfiber blandningen Glaphite, för att skapa den perfekta kombinationen mellan ultimat kraft och samtidigt kontroll. Bullpadel K3 Avant 2021 har också ett ytskikt som är ruggad vilket innebär att du får bättre spinn och grepp om bollen i varje slag. En ruggad yta är att föredra vid slicade slag då du lättare får ner bollen samtidigt som det ger bollen det där extra spinnet som gör det svårt för motståndarna.

Bullpadel K3 Avant 2021 är utrustad med ett racket skydd av nylontyp som ska motverka att padelracket spricker och går sönder i förtid. Är du en spelare som sätter stor vikt i ett bra ergonomiskt grepp så kan du sätta på det innovativa greppet HESACORE som både ger ett stabilt och skönt grepp samtidigt som det reducerar vibrationerna som uppkommer vid varje slag. 

Bullpadel K3 Avant 2021 är ett nytt och modernt padelrack som passar utmärkt för dig som söker ett kontrollrack och som klassas som en allround-spelare. Ett mycket fint och prisvärt padelrack som du förhoppningsvis kommer att trivas väldigt bra med. 

Egenskaper Bullpadel K3 Avant 2021

Bullpadel har under 2021 lanserat en hel del nya och spännande padelrack som absolut är värt att titta lite extra på. Att Bullpadel tillverkar produkter och racketar av hög kvalitet och som skapar stort intresse vet vi nog alla om vid det här laget. Nu har man lanserat sitt nya kontrollrack Bullpadel K3 Avant 2021 som redan är och kommer bli en storsäljare bild spelare som söker efter ett balanserat, runt och kontrollerat padelrack. Padelracket riktar sig framförallt till dig som är mer allround i ditt spel. Du besitter fina kvaliteter i ditt defensiva spel men gillar att ta nät och smasha när tillfälle ges. På grund av dess innovativa uppbyggnad så ger Bullpadel har under 2021 dig bra effekt i de hårda slagen kombinerat med kontroll och komfort vid i de lösare slagen. På så sätt får du ett komplett padelrack som funkar bra över hela banan. Padelracket levereras också med en stilren och snygg design precis som Bullpadels övriga modeller och är skapt för att du ska kunna njuta av racket under en längre tid. Man har nämligen förstärkt ramen för att minimera risken för sprickor och skador som vanligtvis kan uppkomma när man kommer i kontakt med glaset, gallret eller medspelaren. 

Bullpadel har under 2021 är ett kvalitativt padelrack som säkerligen kommer att lyfta ditt spel till nya nivåer och den passar utmärkt för dig som spelar på en medelnivå. 

Bullpadel K3 Avant

3 snabba - Bullpadel k3 avant 2021

För defensiva eller offensiva spelare?

Bullpadel K3 Avant 2021 är ett padelrack som lämpar sig väldigt bra för spelare som är allround. Du besitter fina kvaliteter i ditt defensiva spel som du vill utveckla samtidigt som du inte är blyg för att ta nät och smasha när tillfälle ges. Men mer åt det defensiva hållet om vi ska kategorisera det.

Vilken nivå är Bullpadel K3 Avant 2021 anpassat för?

Bullpadel K3 Avant 2021 är ett kontrollrack som passar utmärkt för dig som spelar padel på en medelnivå. Du har kanske kommit en bit i din utveckling och söker nu ett padelrack som kan framhäva dina egenskaper och kvaliteter på ett bättre sätt.
 

Är det ett hårt eller mjukt padelrack?

Racket är klassat som ett hårt racket.

Du skickas automatiskt till den butik som erbjuder lägsta pris.