Omdöme & recension av:

Bullpadel Vertex 03 AE 21

8/10

Bullpadel Vertex 03 AE 21 Limited Edition är ett nytt limiterat padelrack från tillverkaren Bullpadel som lanserades och togs fram i samband med padelturneringen i Båstad sommaren 2021. Det här är ett diamantformat padelrack som ger dig bra exit på bollen och ordentligt med kraft i dina slag.


Bullpadel Vertex 03 AE 21 är det officiella padelracket för lag Amerika som bland annat spelades av spelare som Maxi Shancez, Martin Di Nenno och Fede Chingotto under turneringen i Båstad. Padelracket är utvecklat med den populära och beprövade Air React-kanalen som innebär att man på ett innovativt sätt utvecklat hålen i racket för att minimera luftmotståndet och därmed ge dig som spelare en snabbare och enklare sving.

Bullpadel Vertex 03 AE 21 Limited Edition

SPECIFIKATION

Information om racket

PLUS / MINUS

Fördelar och nackdelar

Bullpadel Vertex 3 AE Limited Edition

Om Bullpadel Vertex 03 AE 2021

Bullpadel Vertex 03 AE 21 är i sitt utförande väldigt lik Bullpadel Hack Air AE 21 som är lag Europas officiella padelrack. Kärnan är uppbyggd av olika lager av EVA-skum som benämns vid namnet MultiEVA. Det gör att du som spelare får olika reaktioner vid dina olika slag. Hårdare bollträffar ger dig bättre fart och kraft och lösare bollträffar ger dig bättre kontroll och komfort. Denna lösning har tillverkar lyckats fantastiskt bra med och det är en återkommande egenskap som Bullpadel använder i sina racketar. Bullpadel Vertex 03 AE 21 är ett diamantformat padelrack med hög balans vilket ger dig en otroligt fin respons i dina hårda bollträffar och en fin hävstång som gör att kraften blir optimal. Detta är ett padelrack för den avancerade spelaren som kräver sin teknik och erfarenhet för att få ut maximalt av rackets egenskaper. 

Bullpadel Vertex 03 AE 21 är som vi nämnt ett padelrack fullt med teknologier och innovationer och där man verkligen satt spelaren i fokus. Padelracket har ett innovativt vibrationsdämpande system vilket gör att padelracket blir mer förlåtande mot din kropp och minimerar risken för tråkiga skador som vanligtvis kan uppkomma. Givetvis levereras också Bullpadel Vertex 03 AE 21 med en riktigt behagligt handledsrem som ger dig ett stabilt och skönt grepp om racket. 

Det säger en hel del om vilka padelrack som Bullpadel tillverkar när man får leverera de officiella padelacken för lag Europa respektive lag Amerika. Padelracken har även en grymt snygg och stilren design vilket såklart ger padelracket en extra stjärna i kanten. 

OM bullpadel vertex 03 ae 2021

Bullpadel Vertex 03 AE 21 är ett välarbetat och modernt padelrack som tagits fram till dem absolut mest kräsna inom sporten, dvs eliten inom sporten. Det här är ett padelrack som används av världsstjärnor inom sporten och det säger en hel del om vad detta är för typ av padelrack.

Bullpadel Vertex 03 AE 21 är ett padelrack för offensiva spelare som håller en hög nivå och som innehar en god teknik. På så sätt drar du nytta av padelrackets egenskaper och kan översätta det i ditt spel. Padelracket lanserades sommaren 2021 i samband med den årliga padelturneringen i Båstad. Efter detta har padelracket blivit enormt populärt och fått väldigt fina omdömen. Bullpadel Vertex 03 AE 21 har en mängd innovationer och tekniker. Man har bland annat ett inbyggt vibrationsdämpande system som gör padelracket mer skonsamt för kroppen då det reducerar vibrationerna som uppkommer vid varje slag. Man har också använd den framgångsrika 12k kolfiber i ytskiktet vilket ger dig otroligt bra effekt och direkthet i dina slag. Är du en spelare som lever mycket på dina smashar och overhead-slag så är detta garanterat ett padelrack som kommer att falla dig i smak.

3 snabba - Bullpadel VERTEX 03 AE limited edition

För defensiva eller offensiva spelare?

Bullpadel Vertex 03 AE 21 är ett padelrack som framförallt lämpar sig bra för den offensiva spelaren. Tack vare dess höga balans får du bra kraft i dina smashar och over-headslag.

Vilken nivå är Bullpadel Vertex 03 AE 2021 anpassat för?

Bullpadel Vertex 03 AE 21 är ett padelrack framtagen för eliten och den mer avancerade spelaren. Padelrackets egenskaper kräver god teknik och erfarenhet. 

Är det ett hårt eller mjukt padelrack?

Racket är klassat som ett hårt racket.