Padelrack Head

5/5

Intresserad av ett padelrack från Head? Då har du kommit helt rätt!
Head är en internationell tillverkare av sportutrustning och sportkläder inom racketsport, vintersport, dykning och sportswear. Head är ett av världens mest kända och etablerade tennismärken som också kan titulera sig som en av det mest kända inom padelsporten. Tillverkaren har länge drivit utvecklingen framåt inom racketsport och tillverkar nu padelrack och padelbollar av absolut världsklass. Head har satsat hårt på padelsporten och är en av de tillverkare mest bäst recensioner och padelrack av högsta kvalitet.

Är du ute efter ett padelrack från Head så behöver du inte vara orolig att du inte hittar det du söker. Tillverkaren har ett väldigt stort utbud av padelrack som både lämpar sig för motionärer och för dig som tillhör eliten.  

Innehållsförteckning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner, Rocketpadel, Padelspecialisten, Nordic Padel

Sammanställning Head padelrack

Namn Form Balans
Dropp
Medel
Head Graphene 360+ Alpha Motion
Dropp
Medel
Head Graphene 360 Zephyr Dam
Dropp
Medel
Head Delta Elite Graphene 360+
Diamant
Medel
Head Delta Hybrid Graphene 360+
Diamant
Hög
Head Flash Pro 2021
Dropp
Hög
Dropp
Medel
Head Flash 2021 Pink
Dropp
Medel
Head Flash 2021 Green
Dropp
Medel
Head Sanyo Alpha Junior
Dropp
Medel

Köpa padelrack Head

Dags att köpa padelrack från Head?
Innan du köper ditt padelrack så var noga med att läsa på och fundera på vilka egenskaper du letar efter hos ditt nya padelrack. Ta gärna del av våra tips kring padelrack och få en tydligare bild om vilken form på racket som hade passat dig och ditt spelsätt bäst. Oavsett om du är ute efter ett runt, droppformat eller diamantformat så är Head märket för dig. Head är en av de ledande tillverkarna inom sporten vilket gör att du får ett rack av högsta kvalitet och de senaste teknologierna. Att köpa ett padelrack från Head är en bra investering för ditt padelspel.

Köp Head padelrack här

Bästa padelracket från Head

Letar du efter det bästa padelracket från Head så tänkte vi här ge dig lite hjälp på vägen. Det är givetvis svårt att peka ut ett padelrack som det bästa från tillverkaren Head. Allt har att göra med dig som spelare och vilka egenskaper du söker i ditt spel. En annan parameter att ta hänsyn till är hur långt kommen du är i din padelutveckling. Ett padelrack för en van utövare brukar sällan passa en nybörjare och vise versa. Fundera ut vilka egenskaper du söker i ditt padelrack från Head så kan vi lova dig att du kommer hitta ett rack som du kommer ha svårt att släppa taget om.

Men vi på PadelZpel.se vill ge dig två konkreta tips om padelrack som vi älskar och varmt kan rekommendera, nämligen Head Graphene 360+ Alpha Pro och Head Delta Elite Graphene 360+. Två extremt prisvärda padelrack som passar dig som har kommit igång med din padel och som spelar på nivå medel-avancerad. 

HEAD GRAPHENE 360+ ALPHA PRO 2021

Tips Padelrack Head
8.5/10
Fart 70%
Kontroll 70%

Head Graphene 360+ Alpha Pro är ett droppformat padelrack som fungerar perfekt för dig som vill ha en bra balans mellan kontroll och styrka. Ett av det mest lättspelade toppracketen på marknaden med ett förbättrat flexsystem som ger en större sweetspot samt en renare känsla vid bollträffen.

Här får du ett padelrack från Head av absolut högsta kvalitet och med de senaste teknologierna som kan hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå.

HEAD DELTA ELITE GRAPHENE 360+

Bästa padelracket från Head
8.5/10
Fart 85%
Kontroll 40%

Head Delta Elite Graphene 360+ är ett lättspelat diamantrack för både motionärer och mer avancerade spelare. Racket är en mjukare och mer lättspelad variant av systerracket Delta Hybrid Graphene. I racket finns nämligen en extra stor sweetspot som ger spelaren mer kontroll. 

Racket ger en utmärkt mix av kontroll och kraft. Vilket kännetecknar många av Heads padelrack. Passar både motionärer som vill ta nästa steg och mer avancerade spelare. 

Billiga padelrack från Head

Letar du efter ett billigt padelrack från Head? Trots att Head är ett kvalitetsmärke inom sporten och populärt bland många elitspelare i världen så erbjuder dem också lite billigare alternativ på rack. Det allra billigaste padelracken från Head hittar vi under kategorin junior. Sen finns det även billigare rack som fungerar utmärkt för dig som nybörjare eller som bara vill ha ett rack för att kunna spela någon gång ibland. Nedan listar vi några av det billigaste modellerna från tillverkaren Head.

HEAD FLASH PRO 2021​

Bästa padelracket motionär budget
6.5/10
Fart 70%
Kontroll 70%

Det populära och ett av marknadens absolut mest prisvärda padelrack, Flash Pro! Nu med en ny urläcker design inför 2021 där Head verkligen satt huvudet på spiken. 

Head Flash Pro 2021 är ett droppformat rack som passar utmärkt för både medelspelaren och nybörjaren. Det är också ett allround rack som har en fin balans och sweetspot både för den defensiva och offensiva padelspelaren. 

HEAD FLASH GREEN 2021​​

7.5/10
Fart 60%
Kontroll 70%

Med Head Flash Green får du direkt ett välbalanserat rack som ger dig som nybörjare en bra start på ditt spelande. Racket fungerar också utmärkt för dig som är motionär och är ute efter ett prisvärt allround rack. 

Racketen erbjuder spelaren en bra balans mellan fart och kontroll, med lite mer fokus på kontroll. 
Skall du börja med padel och vill köpa ett nytt rack, då är Head Flash Green ett av marknadens bästa val. 

Padelrack dam från Head

Är du ute efter ett damracket från Head så kan vi hjälpa dig på traven. Det är nämligen så att Head tillverkar padelrack för alla sorters spelare och givetvis också padelrack som är mer lämpade för just damspelare. Padelrack för damer är generellt sett lite lättare än exempelvis ett herrack men finns i alla möjliga utföranden och former. Exakt vilket racket som passar för dig beror helt på vilken nivå du spelar på och vad för typ av egenskaper som passar för just ditt spelsätt. Nedan listar vi ett par Head padelrack för damer som är värt att titta lite närmre på.

HEAD GRAPHENE 360 ZEPHYR DAM

padelrack dam head
7.5/10
Fart 60%
Kontroll 80%

Letar du som damspelare efter ett kraftfullt padelrack med hög prestanda, då är Graphene 360 Zephyr något att titta närmare på. 

Racket har en rund form vilket ger dig en fullständig kontroll i slagen tillsammans med den stora träffytan. Racket har en låg vikt men tillsammans med ramen som är försedd med Graphene Touch kommer du få bra kraft i slagen. 

Ett utmärkt rack både för en nybörjare och en mer van padelspelare. 

HEAD FLASH PINK WOMEN 2021​

Bästa padelracket dam budget
6.5/10
Fart 60%
Kontroll 70%

Head Flash Pink är precis som herrmodellen Head Flash Green som vi nämner ovan ett välbalanserat rack som ger dig som nybörjare en bra start på ditt spelande. 

Flash Pink ger dig bra balans mellan både fart och kontroll. Så oavsett om du är en offensiv spelare eller mer defensiv är detta ett rack som fungerar utmärkt. 

Head erbjuder några av de mest prisvärda padelracken för damer och detta är en personlig favorit för oss på PadelZpel.se

Padelrack junior Head

Om du letar padelrack för juniorspelare kan Head vara märket för dig. Head har gjort sig kända inom tennisen för sin höga kvalité, och de är knappast sämre inom padel. Många av deras padelrack erbjuder dessutom en skön mix av fart och kontroll, och har en generös sweetspot. Det passar perfekt för juniorspelare som vill lära sig padelns grunder.

HEAD SANYO ALPHA JUNIOR

Padelrack head junior
8/10
Fart 60%
Kontroll 80%

Juniormodellen av Head Sanyo Alpha, är inspirerat att efterlikna en av världens kanske bästa padelspelares egna rack,  ”Sanyo” Gutierrez, även kallad ”magikern”. 

Racket passar perfekt för spelare i ålder 7-12 år och erbjuder en stor förlåtande sweetspot. Den kommer också ge juniorspelaren en möjlighet att lära sig använda kraften i racket.

HEAD DELTA JUNIOR

6.5/10
Fart 70%
Kontroll 70%

Juniormodellen i Delta-serien från Head är utmärkt anpassad för juniorspelare. Det är ett lite lättare och 3mm mindre rack än seniormodellerna, men med samma fina egenskaper. 

Det droppformade racket har balansen mitt i racket, vilket kommer ge juniorspelaren en bra kontroll i sina slag. Passar perfekt för de unga stjärnorna upp till tidiga tonåren. 

Om Head

Head är en internationellt framgångsrik tillverkare av sportutrustning och sportkläder inom bland annat vintersport, dykning, racketsport och sportkläder.

Under de senaste sex decennierna har Head blivit en av världens mest erkända utvecklare och tillverkare av innovativ, högkvalitativ och tekniskt avancerad sportutrustning. Head mest kända sportsegment är skidor och racketsport där det nog inte undgått någon att dem har väldigt stora marknadsandelar och elitutövare som använder deras produkter runt om i världen.