Padelrack Head

5/5

Intresserad av ett padelrack från Head? Då har du kommit helt rätt!
Head är en internationell tillverkare av sportutrustning och sportkläder inom racketsport, vintersport, dykning och sportswear. Head är ett av världens mest kända och etablerade tennismärken som också kan titulera sig som en av det mest kända inom padelsporten. Tillverkaren har länge drivit utvecklingen framåt inom racketsport och tillverkar nu padelrack och padelbollar av absolut världsklass. Head har satsat hårt på padelsporten och är en av de tillverkare mest bäst recensioner och padelrack av högsta kvalitet.

Är du ute efter ett padelrack från Head så behöver du inte vara orolig att du inte hittar det du söker. Tillverkaren har ett väldigt stort utbud av padelrack som både lämpar sig för motionärer och för dig som tillhör eliten.  

Innehållsförteckning

Padelrack Head

Köpa padelrack Head

Dags att köpa padelrack från Head?
Innan du köper ditt padelrack så var noga med att läsa på och fundera på vilka egenskaper du letar efter hos ditt nya padelrack. Ta gärna del av våra tips kring padelrack och få en tydligare bild om vilken form på racket som hade passat dig och ditt spelsätt bäst. Oavsett om du är ute efter ett runt, droppformat eller diamantformat så är Head märket för dig. Head är en av de ledande tillverkarna inom sporten vilket gör att du får ett rack av högsta kvalitet och de senaste teknologierna. Att köpa ett padelrack från Head är en bra investering för ditt padelspel.

Bästa padelracket från Head

Letar du efter det bästa padelracket från Head så tänkte vi här ge dig lite hjälp på vägen. Det är givetvis svårt att peka ut ett padelrack som det bästa från tillverkaren Head. Allt har att göra med dig som spelare och vilka egenskaper du söker i ditt spel. En annan parameter att ta hänsyn till är hur långt kommen du är i din padelutveckling. Ett padelrack för en van utövare brukar sällan passa en nybörjare och vise versa. Fundera ut vilka egenskaper du söker i ditt padelrack från Head så kan vi lova dig att du kommer hitta ett rack som du kommer ha svårt att släppa taget om.

Men vi på PadelZpel.se vill ge dig ett konkret tips om ett padelrack som vi älskar och varmt kan rekommendera, nämligen Head Graphene 360+ Alpha Pro. Ett extremt prisvärt padelrack som passar dig som har kommit igång med din padel och som spelar på nivå medel-avancerad. 

HEAD GRAPHENE 360+ ALPHA PRO 2021

Head Graphene 360+ Alpha Pro är ett droppformat padelrack som fungerar perfekt för dig som vill ha en bra balans mellan kontroll och styrka. Ett av det mest lättspelade toppracketen på marknaden med ett förbättrat flexsystem som ger en större sweetspot samt en renare känsla vid bollträffen. Här får du ett padelrack från Head av absolut högsta kvalitet och med de senaste teknologierna som kan hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå.

Tips Padelrack Head
8.5/10

Billiga padelrack från Head

Letar du efter ett billigt padelrack från Head? Trots att Head är ett kvalitetsmärke inom sporten och populärt bland många elitspelare i världen så erbjuder dem också lite billigare alternativ på rack. Det allra billigaste padelracken från Head hittar vi under kategorin junior. Sen finns det även billigare rack som fungerar utmärkt för dig som nybörjare eller som bara vill ha ett rack för att kunna spela någon gång ibland. Nedan listar vi några av det billigaste modellerna från tillverkaren Head.

HEAD EVO SANYO 2021

Det populära och ett av marknadens absolut mest prisvärda padelrack, Evo Sanyo! Nu med en ny urläcker design inför 2021 där Head verkligen satt huvudet på spiken. 

Evo Sanyo är ett droppformat rack som passar utmärkt för både medelspelaren och nybörjaren. Det är också ett allround rack som har en fin balans och sweetspot både för den defensiva och offensiva padelspelaren. 

Bästa padelracket motionär budget
6.5/10
7.5/10

HEAD FLASH GREEN 2021​

Med Head Flash Green får du direkt ett välbalanserat rack som ger dig som nybörjare en bra start på ditt spelande. Racket fungerar också utmärkt för dig som är motionär och är ute efter ett prisvärt allround rack. 

Racketen erbjuder spelaren en bra balans mellan fart och kontroll, med lite mer fokus på kontroll. 
Skall du börja med padel och vill köpa ett nytt rack, då är Head Flash Green ett av marknadens bästa val. 

Padelrack dam från Head

Är du ute efter ett damracket från Head så kan vi hjälpa dig på traven. Det är nämligen så att Head tillverkar padelrack för alla sorters spelare och givetvis också padelrack som är mer lämpade för just damspelare. Padelrack för damer är generellt sett lite lättare än exempelvis ett herrack men finns i alla möjliga utföranden och former. Exakt vilket racket som passar för dig beror helt på vilken nivå du spelar på och vad för typ av egenskaper som passar för just ditt spelsätt. Nedan listar vi ett par Head padelrack för damer som är värt att titta lite närmre på.

HEAD GRAPHENE 360 ZEPHYR DAM

Letar du som damspelare efter ett kraftfullt padelrack med hög prestanda, då är Graphene 360 Zephyr något att titta närmare på. 

Racket har en rund form vilket ger dig en fullständig kontroll i slagen tillsammans med den stora träffytan. Racket har en låg vikt men tillsammans med ramen som är försedd med Graphene Touch kommer du få bra kraft i slagen. 

Ett utmärkt rack både för en nybörjare och en mer van padelspelare. 

padelrack dam head
7.5/10
6/10

HEAD FLASH PINK WOMEN 2021

Head Flash Pink är precis som herrmodellen Head Flash Green som vi nämner ovan ett välbalanserat rack som ger dig som nybörjare en bra start på ditt spelande. 

Flash Pink ger dig bra balans mellan både fart och kontroll. Så oavsett om du är en offensiv spelare eller mer defensiv är detta ett rack som fungerar utmärkt. 

Head erbjuder några av de mest prisvärda padelracken för damer och detta är en personlig favorit för oss på PadelZpel.se

Om Head

Head är en internationellt framgångsrik tillverkare av sportutrustning och sportkläder inom bland annat vintersport, dykning, racketsport och sportkläder.

Under de senaste sex decennierna har Head blivit en av världens mest erkända utvecklare och tillverkare av innovativ, högkvalitativ och tekniskt avancerad sportutrustning. Head mest kända sportsegment är skidor och racketsport där det nog inte undgått någon att dem har väldigt stora marknadsandelar och elitutövare som använder deras produkter runt om i världen.