Padelrack Wilson

5/5

Är du sugen på ett padelrack från Wilson?
Läs gärna vår guide här nedan där vi tipsar om flera olika modeller av Wilsons Padelrack. Wilson är ett kvalitetsmärke som under många år varit stora inom racketsport, och framförallt inom tennisen. Där har Wilson stått för kvalité under lång tid och under många år sedd som det största varumärket. Därför är det föga förvånande att se att Wilson satsat de senaste åren på padel. 

 

Wilson har en bred portfölj av olika padelrack som passar nybörjare till tävlingsspelare. Oavsett om du söker ett runt kontrollrack eller om du söker ett diamantformat kraftrack så kommer Wilson kunna vara varumärket för dig. Wilsons padelrack har en bra variation också i olika prisklasser, så deras rack passar verkligen alla typer av padelspelare. Med sin Carbon Force linje har Wilson verkligen bevisat att de kan leverera samma kvalité i padel som i tennis. De har också lyckats skapa ett padelrack i sin världsberömda serie Wilson Pro Staff, som bland annat gjort dem till den jätte de är idag inom tennisen. Padelracken från Wilson spelas av bland annat legendaren Fernando ”Bela” Belasteguin, padelspelaren som under 16 år legat världsetta på WPT. Wilson har även tagit fram tre olika padelrack med “Bela”: 
Wilson Bela Pro, Wilson Bela Elite och Wilson Bela Team.

Innehållsförteckning

Sammanställning Wilson padelrack

Namn Form Balans
Diamant
Hög
Diamant
Medel
Wilson Bela Team Padel
Diamant
Medel
Wilson Bela Junior
Diamant
Hög
Wilson Pro Staff
Rund
Medel
Wilson Pro Staff Tour
Rund
Medel
Wilson Pro Staff Elite
Rund
Låg
Wilson Pro Staff Team Padel
Rund
Medel
Wilson Blade Tour
Dropp
Medel
Wilson Blade
Diamant
Medel
Wilson Blade Elite
Dropp
Medel
Wilson Blade Team
Dropp
Medel
Wilson Blade Junior
Dropp
Medel
Wilson Ultra Pro 2.0
Diamant
Hög
Wilson Ultra Elite 2.0
Diamant
Hög
Wilson Ultra Team 2.0
Diamant
Hög

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner, Rocketpadel

Köpa padelrack Wilson

Om du är påväg att köpa ett padelrack från Wilson, kan vi bara rekommendera dig att fortsätta med den tanken. Racket används som sagt av världsstjärnan “Bela” som i mångas ögon är padelns Roger Federer. De har dessutom tillsammans tagit fram tre riktiga kvalitetsmodeller. 

Att köpa ett padelrack från Wilson kan vara den bästa investeringen du gör för ditt padelspelande. Det kan dock vara lite klurigt att hitta rätt padelrack för just dig eftersom Wilson har ett väldigt brett utbud. Därför rekommenderar vi dig att göra lite research och även läsa vår guide här nedan innan du köper ett padelrack från Wilson.

Köp Wilson padelrack här

Bästa padelracket från Wilson

Wilson ha rakt igenom kvalitetsrack, så oavsett vilket padelrack du väljer från dem kommer du att bli nöjd. Det bästa padelracket från Wilson är det som passar dig som spelare bäst. Men vi från PadelZpel.se har ändå listat våra favoriter i kategorin bästa padelracket från Wilson. Dock rekommenderar vi starkt att först se över vilken spelstil du själv har, samt hur din budget ser ut. För att sedan börja titta på vilket padelrack från Wilson som passar dig bäst. 

WILSON BELA ELITE

Bästa padelracket från Wilson
8.5/10
Fart 80%
Kontroll 70%

Bela Elite är ett av de padelrack som tagits fram tillsammans med världspelaren Fernando “Bela” Belasteguin. Detta är de lättaste av racken i Bela-serien och gör bland annat att du får en lättare sving än Pro-varianten i samma serie. 

Det diamantformade racket har en extremt tilltalande design och en strukturerad yta med ett pilspetsmönster. Trots rackets nätta vikt kan du med lätthet få tillräckligt med kraft i slagen. Racket passar perfekt för dig som motionär/medelspelare som vill ha ett lätt racket men som inte tummar på kraften i slagen.

WILSON ULTRA PRO v2

Bästa padelracket från Wilson
7.8/10
Fart 85%
Kontroll 70%

Kolfiberracket Wilson Ultra Pro är den senaste nyheten från Wilson. Söker du ett padelrack där du får ordentlig kraft i slagen när du trycker på, samtidigt som du har en utökad kontroll? Förenklat kan vi säga att du söker Wilson Ultra Pro v2. 

Racket har en diamantform och en räfflad yta. Det är ett padelrack som lämpar sig bäst för den spelaren som är offensiv i sitt spel. Vikten är endast 360 gram vilket också ger dig ett relativt lätt rack med mycket kraft.

WILSON BELA PRO

Wilson Bela Pro
9/10
Fart 90%
Kontroll 70%

Toppracket i Bela-serien, som världspelaren Fernando Belastegiun tillsammans med Wilson tagit fram för tävlingsspelare. Wilson Bela Pro är det mest avancerade racket i Bela serien. Du får här ett fullt utrustat racket med den senaste teknologin som hjälper till att leverera en otrolig kraft i slagen

Diamantformat rack som svarar bra i alla typer av slag, men framförallt ger dig en fördel i overheadslagen.

WILSON PRO STAFF

7.5/10
Fart 65%
Kontroll 85%

Wilson Pro Staff som förmodligen är världens kändaste tennisrack genom alla tider. Den har nu fått en ättling inom padelfamiljen där Wilson har tagit fram ett kontrollrack av rang. Det runda Pro Staff racket ger dig en utmärkt kontroll i ditt spel runt hela banan. 

Med en lätt svingkänsla som ändå genererar bra fart när det krävs, kombinerat med en räfflad yta för ökad spinn. Ett rack som passar medel- och avancerade spelare som söker främst kontroll. 

Billiga padelrack från Wilson

Är du ute efter ett billigt padelrack från Wilson? Då har vi några förslag här nedan som vi varmt kan rekommendera åt dig. 
Wilsons padelrack finns för alla typer av spelare och prisklasser. De har flera olika serier där du enkelt kan hitta ett rack i din prisklass. Att hitta ett billigt padelrack från Wilson är inte speciellt svårt, de har flertalet modeller som trots sin billigare peng kommer tjäna dig bra som spelare. Du behöver inte oroa dig heller för att racket inte skall vara bra bara för att det är lite billigare. Samtliga padelrack från Wilson håller hög internationell klass.

WILSON ULTRA TEAM 2.0

6.5/10
Fart 90%
Kontroll 70%

Det diamantformade powerracket Ultra från Wilson har nu släppts i en 2.0 version. Trots sin offensiva form är detta ett väldigt förlåtande och lättspelat padelrack. Träffytan är gjord i förlåtande och lättspelat glasfiber som ger en bra studs på bollen utan att skapa för mycket vibrationer.

Detta är ett perfekt rack för dig som är nybörjare/medelspelare och som är ute efter lite billigare padelrack från Wilson, men som inte vill tumma på kvalitén.

WILSON PRO STAFF TEAM PADEL

Billigt padelrack Wilson
7/10
Fart 65%
Kontroll 85%

Den legendariska Pro Staff seriens mest lättspelare padelrack hittar vi i Pro Staff Team. Det är det billigaste av alternativen i Pro Staff serien, men passar utmärkt för dig som söker ett bra kontrollrack. 

Den runda formen på racket blandat med stor sweetspot och sin mjuka skumkärna gör det till ett lättspelat rack för dig som nybörjare. Racket har en medelbalans vilket gör att du ändå får bra kraft i dina slag 

Om Wilson

Wilson är idag ett av världens mest kända varumärken inom tennisen. Där har man tagit en ledande position under många år. Deras legendariska Pro Staff serie som introducerades 1984 och som  användes av Pete Sampras är nästintill synonymt med Tennis. Att Wilson är stora idag inom padel och erbjuder padelrack, padelbollar och padeltillbehör är ingen förvånad över. De har överfört sin Pro Staff serie till padeln och även skapat flera världsklass rack i serier som: Bela, Ultra & Blade. 

wilson-logo