Padelrack Adidas

5/5

Intresserad av ett padelrack från Adidas? Då är du helt rätt ute! 
Sportjätten Adidas är en kvalitetsleverantör i alla sporter som de tillverkar utrustning och kläder till. Inom racketsport har Adidas en lång tradition och har under flera år nu lagt fokus även på sporten padel och specifikt padelrack. 
De har till och med lanserat en egen separat etikett för just detta – Adidas Padel Rackets. 
Adidas har lyckats skapa padelrack av de bästa materialen och de senaste innovationerna i marknaden tillsammans med en ordinarie estetisk som kommer med varumärket; Minimalistisk design med logga och färger, diskreta och flashiga kombinationer i absolut världsklass!

Det märks tydligt helt enkelt att Adidas har börjat satsa ordentligt på sin padelsektion och sina nya padelrack. 

Innehållsförteckning

Sammanställning Adidas padelrack

Namn Form Balans
Rund
Medel
Diamant
Hög
Adidas Adipower Ctrl 3.0
Rund
Medel
Rund
Medel
Adidas Adipower 3.0
Diamant
Hög
Rund
Låg
Adidas Essnova Carbon 3.0
Diamant
Hög
Adidas Adipower Woman Lite
Rund
Medel
Adidas Adipower Ctrl Lite
Rund
Medel
Adidas Adipower Lite
Diamant
Hög
Adidas #Greenpadel
Rund
Låg
Adidas RX30
Rund
Medel
Adidas RX20 Light
Rund
Medel
Adidas Metalbone Youth
Diamant
Hög
Adidas RX10
Rund
Medel
Adidas Adipower Junior 3.0
Rund
Medel
Rund
Medel

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner, Rocketpadel

Köpa padelrack Adidas

Dags att köpa padelrack från Adidas? 
Oavsett om du är intresserade av att köpa ett runt, diamant eller droppformat padelrack så kan Adidas vara märket för dig. Sportjätten Adidas har investerat tungt i sporten padel och vi kan räkna med att de kommer fortsätta att utveckla sina padelrack under närmsta åren. Padelracken från Adidas 2021 gör ingen besviken, oavsett vilken nivå som du spelar på. Bland dem hittar du både offensiva kraftrack som kommer göra att överarms smashen sitter precis där den skall. Du hittar också några riktigt härliga padelrack för dig som älskar att ha en större kontroll på bollträffen i ditt spel. 

Köp Adidas padelrack här

Bästa padelrack Adidas

Skall du ha det bästa padelracket från Adidas, då behöver du inte oroa dig. Oavsett vilket av padelracken du väljer så kommer du få ett padelrack av absolut högsta kvalité. För dig som är en attackerande padelspelare som gillar hög fart och träffyta högt upp på racket, då kan du kika närmare på Adidas Adipower 2.0. Ett diamantformat padelrack med kvalité rakt igenom racket, Adidas eget flaggskepp när det kommer till padelrack. 

Vill du istället ha det bästa defensiva padelracket från Adidas. Då skulle vi rekommendera dig att titta närmare på deras Adidas Adipower CTRL 2.0. Med en stor träffyta i mitten av detta runda rack så kan det här vara det bästa padelracket från Adidas för dig som är nybörjare. 

Adidas är ett kvalitetsmärke rakt igenom när det kommer till padelrack, men vi har några favoriter som vi vill slå ett extra slag för. Det är två olika padelrack från Adidas som har helt olika egenskaper. Det ena racket är perfekt för den offensive spelaren, med en diamant form och hög balans kommer den ge rejält med kraft i slagen. Det andra padelracket från Adidas som vi vill rekommendera är en riktig favorit för den som vill ha kontroll. Den lite mer defensivt lagda spelaren som utnyttjar motståndarens misstag. 

ADIDAS METALBONE 2021

Padelracket Adidas
8.5/10
Fart 90%
Kontroll 50%

Världsspelaren Ale Galáns val av padelrack, Adidas Metalbone. Årets modell av Metalbone gör ingen offensiv padelspelare besviken. Det diamanformade padelracket är Adidas hittills mest avancerade racket. 

Racket har en oversized sweetspot för att kunna förlåtande träffar, men har en hög balans och ordentlig med kraft vid rätt träff i slagen. Med en sandpapprad och responsiv yta i 100% aluminiserat kolfiber får du ett rack som levererat på högsta nivå. Racket riktar sig till mer avancerade och offensiva padelspelare. 

ADIDAS METALBONE CTRL 2021​

9.5/10
Fart 50%
Kontroll 90%

Denna kontrollvariant av Alejandro Galáns racketval Metalbone 2021 är ett riktigt mästerverk från Adidas. Med den senaste tekniken har Adidas fått fram ett padelrack med en utmärkt mix av kraft och kontroll. Den förlåtande runda formen ger dig som spelare en utmärkt kontroll i ditt spel. 
Det som verkligen gör att Metalbone CTRL tar nästa steg i utvecklingen är dess nya vikt- och balanssystem.  Det innebär att spelaren kan ändra balansen och vikten på racket efter eget önskemål. Adidas Metalbone CTRL kan alltså göras mer framtungt för att ge mer kraft eller ge mer kontroll med en lägre balans. Eller så spelar du med racket som det är. Helt enkelt ett riktigt kvalitetsrack för dig som vill lyfta dig till nästa nivå i ditt spel.

ADIDAS ESSNOVA CARBON 3.0 2021​

bästa padelrack adidas
8/10
Fart 90%
Kontroll 50%

Den uppdaterade versionen av Essnova Carbon 2.0 är äntligen här från Adidas. Detta padelrack från Adidas är designat för dig som är en mer avancerad padelspelare. Dvs rutinerad motionär eller tävlingsspelare. Racket har en diamantform och hög balans som passar dig som är en offensiv spelare och som gärna är den som avgör spelet framme vid nät. 

Träffytan som är uppbyggd av Carbon 6K-fibrer blandat med Eva Soft Performance-gummi, ger dig både kraft och en trevlig träffkänsla i slagen. 

ADIDAS ADIPOWER LIGHT 3.0

8.5/10
Fart 65%
Kontroll 80%

Uppgraderingen av det oerhört populära padelrack 2.0. Adipower light 3.0 är det runda kontrollracket för dig som söker en mjuk och snabb känsla. Racket används av världsspelaren på damsidan Marta Ortega under WPT 2021. 

Racket leverar trots sin lätta vikt ordentlig kraft i slagen, tack vare EVA Soft Energy-kärnan i racket. Racket passar både damer och herrar som söker ett kontrollrack som inte tummar för mycket på farten i slagen. 

Billigt padelrack Adidas

Ute efter ett billigt padelrack från Adidas? Även fast Adidas är ett erkänt kvalitetsmärke som är populärt bland många elitspelare, så finns det mer kostnadseffektiva alternativ. Det billigaste padelracken från Adidas går att hitta för juniorer för ca 600 kr. För vuxna går det att hitta billiga padelrack från Adidas för strax under 1000 kr. 
När det kommer till det billigaste padelracket från Adidas är dessa några modeller som du kan leta efter om du är ute efter ett kostnadseffektivt alternativ: 

ADIDAS RX30

Adidas RX30
7/10
Fart 40%
Kontroll 80%

Adidas RX30 är ett förlåtande runt rack, som kommer ge dig bra kontroll under ditt spel. Racket är ett av de mer kostnadseffektiva padelracken från Adidas och passar utmärkt för medel och nybörjare. I RX30 får du en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra. Reducering av vibrationer är också ett av rackets förebyggande egenskaper. 

Är du ute efter ett runt rack, med stor sweet spot och förlåtande i slagen till en rimlig kostnad? Då är RX30 ett utmärkt alternativ för dig!

ADIDAS RX20

adidas padelrack billigt
6.5/10
Fart 50%
Kontroll 90%

RX20 från Adidas är det lätttare syskonracket till RX30. Det är en efterlängtad kollektion som Adidas släppt inför 2021. Adidas RX20 Light är ett utmärkt rack för en nybörjare/fritidsspelare som önskar stor träffyta och en bekväm & enkel sving. 

Rackets lätta vikt blandat med träffytan gör det till ett riktigt bra kontrollrack. Du kan med den stora sweetspoten få bra kontroll på dina slag, även om du precis har startat med sporten. Tillsammans SO Match Light 3.0 är den perfekt för nybörjaren som precis kommit in i sporten padel. 

Padelrack dam Adidas

När det kommer till padelrack för damer från Adidas finns det gott om bra alternativ att välja emellan. Padelracken för damer har vanligtvis en lättare vikt och många av dem ger också en mjukare träff. För att slita mindre på tillexempel armbågen, som får utstå mycket när vibrationen i slagen blir hårdare. Vi har två personliga favoriter bland Adidas damrackets i padel, som vi redovisar för här nedan.

ADIDAS ADIPOWER WOMAN LITE 2021​

padelrack adidas dam
7.5/10
Fart 60%
Kontroll 90%

2021 års uppföljare på succémodellen Essnova Woman är här i form av Adipower Woman lite. Detta runda padelrack från Adidas ger dig som damspelare fullständig kontroll i dina slag. Tack vare den mjukare ytan genererar du också enklare fart i svåra situationer. 

Racketet har en sandpappersliknande yta som ger dig extra effekt och spinn i bollträffen. Ett utmärkt rack för damspelare som är nybörjare och motionärer. 

ADIDAS #GREENPADEL

7.5/10
Fart 50%
Kontroll 80%

Ett av marknadens absolut coolaste padelrack, gjort i det helt unika materialet FLAX FIBER. Materialet som är 100% förnybart och biologiskt nedbrytbart. Vi ger er Unisex racket #GREENPADEL.

I #Greenpadel får du ett rund padelrack med medelbalans där fokus ligger på kontroll. Flax fiber är gjort i naturligt linnen och har  en hög styvhet och absorptionsförmåga trots en lägre densitet än det populära och snälla materialet glasfiber. 

Padelrack junior Adidas

Även för juniorer har Adidas ett utmärkt utbud av padelrack. De har rack i flera olika former, vilket underlättar för juniorer att redan i tidig ålder hitta ett padelrack som passar deras spelstil. Att tänka på juniorer är att racket inte får kännas för tungt eller otympligt. Utan det är viktigt för juniorspelare att hitta ett padelrack som de enkelt kan svinga och röra sig med på banan. Därför har vi plockat ut två favoriter bland Adidas padelrack för juniorer. 

ADIDAS METALBONE YOUTH​

Adidas Metalbone Youth
8/10
Fart 90%
Kontroll 65%

Metalbone Youth för juniorer är en juniormodell av världsstjärnan Ale Galans egna racket. Det är ett efterlängtat rack som Adidas släppte i 2021 års nya kollektion. 

Racket är diamantformat och har en hög balans, vilket ger unga spelare möjligheten att i tidig ålder träna på sitt offensiva spel. 

Detta padelrack lämpar sig bäst för de juniorspelare som har kommit igång med sitt padelspelande. Det är ett offensivt padelrack som definitivt gynnar den mer aggressiva juniorspelaren.

ADIDAS ADIPOWER JUNIOR 3.0

Adidas Adipower Junior 3.0
7/10
Fart 60%
Kontroll 80%

Adidas adipower junior 3.0 är ett betydligt mer lättspelat padelrack än Metalbone Youth. Dess runda form och stora sweet spot, passar perfekt för både nybörjaren som ivrigt vill komma igång med padel. Men passar också juniorspelaren som är mer defensivt lagd i sitt spel. 

Rackets låga vikt och balans ger optimal kontroll. Tillsammans med adidas eXoskeleton-teknik i ramen får juniorspelaren maximal stabilitet i sina slag. 

Modellen är en replika av Adidas toppmodell Adipower Light 3.0 och passar såväl nybörjaen och den mer erfarna juniorspelaren.

Om Adidas

Adidas, urpsrungligen skrivet som Adidas AG är ett tyskt sportmärke som grundades redan 1949. Grundaren heter Adi Dassler och namnet kommer helt enkelt från hans namn, de tre första bokstäverna i förnamn och efternamn (Adi Das). Det var också det året som de tre ikoniska banden skapades, kallade ”die drei Streifen”. 
Företaget växte ut till ett världsföretag från framförallt fotbollen, bland annat i samband med att Västtyskland vann VM-Guld i Fotboll 1954. 
Idag är Adidas ett av världens mest ikoniska sportvarumärken tillsammans med Nike. Varumärket har länge varit stora inom bland annat racketsport, först tennis och nu har man satsat stort på den snabbt växande sporten padel.

adidas-padelrack