Padelrack Adidas

5/5

Intresserad av ett padelrack från Adidas? Då är du helt rätt ute! 
Sportjätten Adidas är en kvalitetsleverantör i alla sporter som de tillverkar utrustning och kläder till. Inom racketsport har Adidas en lång tradition och har under flera år nu lagt fokus även på sporten padel och specifikt padelrack. 
De har till och med lanserat en egen separat etikett för just detta – Adidas Padel Rackets. 
Adidas har lyckats skapa padelrack av de bästa materialen och de senaste innovationerna i marknaden tillsammans med en ordinarie estetisk som kommer med varumärket; Minimalistisk design med logga och färger, diskreta och flashiga kombinationer i absolut världsklass!

Det märks tydligt helt enkelt att Adidas har börjat satsa ordentligt på sin padelsektion och sina nya padelrack. 

Innehållsförteckning

padelrack adidas

Köpa padelrack Adidas

Dags att köpa padelrack från Adidas? 
Oavsett om du är intresserade av att köpa ett runt, diamant eller droppformat padelrack så kan Adidas vara märket för dig. Sportjätten Adidas har investerat tungt i sporten padel och vi kan räkna med att de kommer fortsätta att utveckla sina padelrack under närmsta åren. Padelracken från Adidas 2021 gör ingen besviken, oavsett vilken nivå som du spelar på. Bland dem hittar du både offensiva kraftrack som kommer göra att överarms smashen sitter precis där den skall. Du hittar också några riktigt härliga padelrack för dig som älskar att ha en större kontroll på bollträffen i ditt spel. 

Bästa padelrack Adidas

Skall du ha det bästa padelracket från Adidas, då behöver du inte oroa dig. Oavsett vilket av padelracken du väljer så kommer du få ett padelrack av absolut högsta kvalité. För dig som är en attackerande padelspelare som gillar hög fart och träffyta högt upp på racket, då kan du kika närmare på Adidas Adipower 2.0. Ett diamantformat padelrack med kvalité rakt igenom racket, Adidas eget flaggskepp när det kommer till padelrack. 

Vill du istället ha det bästa defensiva padelracket från Adidas. Då skulle vi rekommendera dig att titta närmare på deras Adidas Adipower CTRL 2.0. Med en stor träffyta i mitten av detta runda rack så kan det här vara det bästa padelracket från Adidas för dig som är nybörjare. 

Adidas är ett kvalitetsmärke rakt igenom när det kommer till padelrack, men vi har några favoriter som vi vill slå ett extra slag för. Det är två olika padelrack från Adidas som har helt olika egenskaper. Det ena racket är perfekt för den offensive spelaren, med en diamant form och hög balans kommer den ge rejält med kraft i slagen. Det andra padelracket från Adidas som vi vill rekommendera är en riktig favorit för den som vill ha kontroll. Den lite mer defensivt lagda spelaren som utnyttjar motståndarens misstag. 

ADIDAS ESSNOVA CARBON 3.0 2021

Den uppdaterade versionen av Essnova Carbon 2.0 är äntligen här från Adidas. Detta padelrack från Adidas är designat för dig som är en mer avancerad padelspelare. Dvs rutinerad motionär eller tävlingsspelare. Racket har en diamantform och hög balans som passar dig som är en offensiv spelare och som gärna är den som avgör spelet framme vid nät. 

Träffytan som är uppbyggd av Carbon 6K-fibrer blandat med Eva Soft Performance-gummi, ger dig både kraft och en trevlig träffkänsla i slagen. 

bästa padelrack adidas
7.5/10
9.5/10

ADIDAS METALBONE CTRL 2021

Denna kontrollvariant av Alejandro Galáns racketval Metalbone 2021 är ett riktigt mästerverk från Adidas. Med den senaste tekniken har Adidas fått fram ett padelrack med en utmärkt mix av kraft och kontroll. Den förlåtande runda formen ger dig som spelare en utmärkt kontroll i ditt spel. 
Det som verkligen gör att Metalbone CTRL tar nästa steg i utvecklingen är dess nya vikt- och balanssystem.  Det innebär att spelaren kan ändra balansen och vikten på racket efter eget önskemål. Adidas Metalbone CTRL kan alltså göras mer framtungt för att ge mer kraft eller ge mer kontroll med en lägre balans. Eller så spelar du med racket som det är. Helt enkelt ett riktigt kvalitetsrack för dig som vill lyfta dig till nästa nivå i ditt spel.

Billigt padelrack Adidas

Ute efter ett billigt padelrack från Adidas? Även fast Adidas är ett erkänt kvalitetsmärke som är populärt bland många elitspelare, så finns det mer kostnadseffektiva alternativ. Det billigaste padelracken från Adidas går att hitta för juniorer för ca 600 kr. För vuxna går det att hitta billiga padelrack från Adidas för strax under 1000 kr. 
När det kommer till det billigaste padelracket från Adidas är dessa några modeller som du kan leta efter om du är ute efter ett kostnadseffektivt alternativ: 

ADIDAS SO MATCH LIGHT 3.0

Om du är ute efter ett billigt padelrack från Adidias som andas lätthet och komfort, då är SO Match Light 3.0 racket för dig. Racket är optimalt för dig som är nybörjare eller som inte spelar allt för ofta. Racket har en bekväm och stor sweetspot, vilket gör det väldigt förlåtande i träffarna. Lättheten i racket gör det väldigt bekvämt att svinga, och som nybörjare får du en kraft i slagen som du kan hantera. 

Detta är det perfekta inkörningsracket för dig som precis startat med padel men vill köpa eget padelrack!

billigt padelrack adidas
6/10
adidas padelrack billigt
7.5/10

ADIDAS RX20 LIGHT 2021​

RX20 från Adidas är det lätttare syskonracket till RX30. Det är en efterlängtad kollektion som Adidas släppt inför 2021. Adidas RX20 Light är ett utmärkt rack för en nybörjare/fritidsspelare som önskar stor träffyta och en bekväm & enkel sving. 

Rackets lätta vikt blandat med träffytan gör det till ett riktigt bra kontrollrack. Du kan med den stora sweetspoten få bra kontroll på dina slag, även om du precis har startat med sporten. Tillsammans SO Match Light 3.0 är den perfekt för nybörjaren som precis kommit in i sporten padel. 

Padelrack dam Adidas

När det kommer till padelrack för damer från Adidas finns det gott om bra alternativ att välja emellan. Padelracken för damer har vanligtvis en lättare vikt och många av dem ger också en mjukare träff. För att slita mindre på tillexempel armbågen, som får utstå mycket när vibrationen i slagen blir hårdare. Vi har två personliga favoriter bland Adidas damrackets i padel, som vi redovisar för här nedan.

ADIDAS ADIPOWER WOMAN LITE 2021

2021 års uppföljare på succémodellen Essnova Woman är här i form av Adipower Woman lite. Detta runda padelrack från Adidas ger dig som damspelare fullständig kontroll i dina slag. Tack vare den mjukare ytan genererar du också enklare fart i svåra situationer. 

Racketet har en sandpappersliknande yta som ger dig extra effekt och spinn i bollträffen. Ett utmärkt rack för damspelare som är nybörjare och motionärer. 

padelrack adidas dam
7.5/10
Padelrack dam från Adidas
7.5/10

ADIDAS ESSNOVA WOMAN 2.0

Succémodellen Essnova Woman från Adidas är ett av de populäraste damracken på marknaden och vi förstår varför. Den har inte bara en läcker lila design utan det är ett jämnt balanserat lättvikts racket med hög komfort. 

Den runda formen på racket ger dig bra kontroll och är väldigt förlåtande vid felträffar. Racket passar perfekt för dig som nybörjare, men även för dig som kommit igång med ditt spelande över en längre tid.

Om Adidas

Adidas, urpsrungligen skrivet som Adidas AG är ett tyskt sportmärke som grundades redan 1949. Grundaren heter Adi Dassler och namnet kommer helt enkelt från hans namn, de tre första bokstäverna i förnamn och efternamn (Adi Das). Det var också det året som de tre ikoniska banden skapades, kallade ”die drei Streifen”. 
Företaget växte ut till ett världsföretag från framförallt fotbollen, bland annat i samband med att Västtyskland vann VM-Guld i Fotboll 1954. 
Idag är Adidas ett av världens mest ikoniska sportvarumärken tillsammans med Nike. Varumärket har länge varit stora inom bland annat racketsport, först tennis och nu har man satsat stort på den snabbt växande sporten padel.

adidas-padelrack