Padelrack Babolat

5/5

På jakt efter ett padelrack från Babolat?
Vi ger dig värdefull information om racktillverkaren Babolat och hoppas det ska hjälpa dig att hitta det perfekta padelracket för just dig.
Babolat är ett av världens största märken inom padel och tillverkaren har nischat in sig på racketsport vilket också märks i både utbud och kvalitet. Babolat är från början ett franskt familjeföretag som startade år 1874, endast ett år efter att sporten tennis uppfanns Trots att Babolat kan erbjuda dig allt för ditt padelspel så får man ändå säga att just padelrack är något som Babolat fokuserat hårt på. Världsstjärnor som Juan Lebrón och Victoria Iglesia som spelar på World Padel Tour använder padelrack från Babolat men givetvis har tillverkaren padelrack att erbjuda även för den nyfrälsta inom sporten. 

Det märks verkligen att familjen Babolat brinner för sporten padel och är du ute efter ett bra padelrack så kan vi varmt rekommendera ett padelrack från just Babolat. 

Innehållsförteckning

Sammanställning Babolat padelrack

Namn Form Balans
Dropp
Medel
Babolat Viper Counter
Rund
Hög
Diamant
Hög
Dropp
Låg, Medel
Babolat Veron Counter
Rund
Hög, Medel
Diamant
Hög
Babolat Vertuo Air
Dropp
Medel
Babolat Vertuo Counter
Rund
Medel
Babolat Vertuo Technical
Diamant
Hög
Babolat Revenge W
Dropp
Medel
Babolat Defiance W
Rund
Låg
Dropp
Medel
Babolat Viper Junior
Dropp
Medel

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner, Rocketpadel

Köpa padelrack Babolat

Dags att köpa ett nytt padelrack från Babolat? Låt oss hjälpa dig på vägen!
Att köpa ett padelrack kan visa sig ha stor betydelse för känslan och hur du presterar ute på banan. Vi vill därför rekommendera dig att läsa på om vad det finns för olika typer av padelrack samt fundera på vad just du är ute efter sett till din spelstil. Att köpa ett padelrack från Babolat är en bra investering och du kan vara säker på att tillverkaren har något att erbjuda oavsett vad för typ av rack eller prisnivå du är ute efter. Babolat erbjuder runda, droppformade och diamantformade padelrack för alla typer av spelare och nivåer.

Köp Babolat padelrack här

Bästa padelracket från Babolat

Babolat har precis som andra ledande tillverkare av padelrack ett extremt stort sortiment och utbud. Men sett till den tillverkaren man är så har man givetvis även padelrack av absolut högsta kvalitet med det senaste teknologierna och materialen. Bästa padelracket från Babolat är såklart väldigt svårt att utse då man behöver ta hänsyn till vilket typ av padelrack man är ute efter samt vilken prisnivå man vill lägga sig på. Oavsett vilka egenskaper du söker i ditt nästa padelrack så har Babolat något att erbjuda alla. 

Vi på PadelZpel.se vill ge dig några tips på vad vi tycker är dem bästa och mest prisvärda padelracken från Babolat. 

BABOLAT VIPER TECHNICAL

Padelrack från Babolat tips
9.5/10
Fart 90%
Kontroll 60%

Babolat Viper Technical är ett padelrack framtagen för spelaren med lite mer aggressiv spelstil och kraftfulla slag där smashen är det ultimata vapnet.

Padelracket är diamantformat med kraft som den största egenskapen och lämpar sig till padelspelare på en mer avancerad nivå. På köpet får du också en stilren och snygg design. Ett padelrack som ligger i den övre prisnivån men som vi kan lova att du kommer älska.

BABOLAT VIPER COUNTER

Bästa padelracket från Babolat
9/10
Fart 60%
Kontroll 90%

Babolat Viper Counter är det perfekta padelracket för dig som har en lite lugnare spelstil och som gärna tröttar ut motståndare med ett glimrande försvarsspel. Det här är ett kontrollrack med rund form och en centrerad sweetspot vilket gör att du även får bra fart i bollarna framme vid nät.

Ett padelrack som riktar sig mot kontrollspelare som föredrar en stor sweetspot. Lämpar sig bra för medelspelare och som kommit igång med sitt spelande och vill ha ett rack att lita på för en tid framöver!

Billiga padelrack från Babolat

Är du kanske en nyfrälst padelspelare eller kanske en motionär som fått upp ögonen för Babolat men gärna vill hitta ett billigt padelrack från Babolat så kan du vara lugn. Trots Babolats ledande position som padelracktillverkare och med flera utövare på touren som använder sig av deras racketar så erbjuder de även billigare alternativ till den som kanske inte kommit så långt i sitt spel. Det allra billigaste padelracken från Babolat hittar vi på juniorsidan samt de rack som generellt sett är lite mer lättspelade. Dock ska man komma ihåg att bara för att padelracken nedan är billigare än andra padelrack på marknaden så är det fortfarande hög kvalitet och de senaste materialen som används. Nedan listar vi några av våra favoriter om du är ute efter billiga padelrack från Babolat.

BABOLAT VERTUO COUNTER

Bästa padelracket från Babolat
8/10
Fart 90%
Kontroll 60%

Babolat Vertuo Counter är det perfekta padelracket för dig som har en lite lugnare spelstil och som gärna tröttar ut motståndare med ett glimrande försvarsspel. Det här är ett kontrollrack med rund form och en centrerad sweetspot vilket gör att du även får bra fart i bollarna framme vid nät.

Ett padelrack i priskategorin budget/medel och som lämpar sig perfekt för dig som har kommit igång med ditt spelande. Är du en motionär/medelspelare som gillar kontroll i ditt spel så är detta rack som gjort för dig!

BABOLAT STORM PADEL

Billiga padelrack från Babolat
7/10
Fart 60%
Kontroll 75%

Babolat Storm är en personlig favorit här på PadelZpel.se när det kommer till lättspelade padelrack för nybörjare, till ett bra pris. Racket är droppformat och ger dig en utmärkt balans mellan kraft och kontroll. 

Racket ger dig en härlig sving genom sin lätthet, vilket gör det till ett utmärkt padelrack för dig som precis kommit igång med ditt spelande.

Ett enormt bra allround-rack till ett kostnadseffektivt pris!

Padelrack dam från Babolat

När det kommer till damrack i padel är de vanligtvis lite lättare än herracketen. I övrigt finns det samma stora utbud av former och typer av padelrack. När det kommer till padelrack för damer är Babolat ett utmärkt märke att titta på. Padelracken från Babolat som är anpassade för damer är i samma höga kvalité som övriga padelrack. Oavsett modell och prisklass kommer ditt damrack från Babolat att ge dig det du behöver. Nedan har vi listat våra favoriter när det kommer till padelrack för damer från Babolat.

BABOLAT REVENGE W

padelrack babolat för dam
7.5/10
Fart 70%
Kontroll 70%

Revenge W från Babolat är ett riktigt kvalitetsrack. Det droppformade racket används bland annat av WPT-stjärnan Victoria Iglesias. 

Med Revenge W får du ett droppformat rack som balanserar kraft och kontroll på ett mästerligt sätt. Racket kommer passa både dig som är defensivt lagd och söker kontroll. Men det passar minst lika bra för dig som gillar kraft och är offensiv i ditt spel. 

BABOLAT DEFIANCE W

padelrack dam babolat
7/10
Fart 60%
Kontroll 75%

Defiance W är damracket från Babolat som ger ökad kontroll och mindre felträffar. Dess runda form och centralt placerade sweetspot gör det till ett bekvämt rack för både nybörjare och medelspelare. 

Balansen i racket är placerad lågt, nära handtaget. Det gör dig ökad kontroll och snabbhet, exempelvis för kvicka rörelser i hörnen eller framme vid nät. 

Om Babolat

Babolat är ett franskt familjeföretag som startade år 1874, endast ett år efter att sporten tennis uppfanns. Sedan start har man tagit marknaden med storm och etablerat sig som den största tillverkaren i världen när det kommer till padelracket och padeltillbehör.

Babolat har en framtidsanda och strävar alltid efter att ligga i framkant när det kommer till de senaste innovationerna och teknologierna för att erbjuda sina spelare produkter av absolut toppklass. Babolats populära produkter används idag av flera världsstjärnor såsom Rafael Nadal, Dominic Thiem, Caroline Wozniacki, Juan Lebrón och Miguel Lamperti

Om Babolat