Padelrack RS

5/5

Intresserad av ett padelrack från RS? 
Då har du hittat rätt! Här har vi sammanställt det bästa av det mest av padelrack från RS. 

RS som syftar till Robin Söderling är ett tennismärke som snabbt tog upp kampen inom padeln när den slog igenom i Sverige. Företagets slogan passar utmärkt i deras tänk när de tar fram produkter: 
Premium products developed by a player for players”. 

RS har snabbt vuxit till ett av de mest populära padelvarumärkena i Sverige och vi förstår verkligen varför. 
Läs mer här nedan om padelracken från RS. 

ENJOY!

Innehållsförteckning

Sammanställning RS padelrack

Namn Form Balans
x-Series Cayetano Rocafort Edition - Sandy
Rund
Låg
x-Series Women's Edition - Mint Green Sandy
Dropp
Medel
x-Series Women's Edition - Snake Skin Sandy
Dropp
Medel
x-Series Women's Edition by Margaux
Dropp
Medel
Rund
Låg
x-Series Women's Edition - Pink Sandy
Dropp
Medel
x-Series Women's Edition - Coral Sandy
Dropp
Medel
z-Series Prime Control Edition SANDY
Dropp
Medel
z-Series Prime Power Edition - Sandy
Dropp
Medel
RS Cobra Edition
Rund
Låg
Cobra Women's Edition - Pink
Rund
Medel
Cobra Women's Edition - Mint Green
Rund
Medel
Cobra Women's Edition - Lime
Rund
Medel
Cobra Junior Edition
Rund
Låg

Sidan innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner & Rocketpadel

Köpa padelrack RS

Dags för dig att köpa padelrack från RS? 
RS erbjuder ett bra och brett utbud av padelrack för herrar, damer och juniorspelare. Varumärket är framtaget av den föredetta tennisstjärnan Robin Söderling och inom padelsegmentet har de gjort samarbeten med etablerade padelspelare. Exempelvis deras Cayetano Rocafort serie med padelrack. 

Köp RS padelrack här

Bästa padelrack RS

Är du ute efter det bästa padelracket från RS behöver du inte vara orolig. Samtliga rack från RS håller absolut högsta nivå och alla har utvecklats med spelaren i fokus. Varumärket RS kommer från Robin Söderling, som tog fram varumärket redan 2011, då inom tennisen. När padeln började slå igenom i Sverige, startades snabbt varumärket RS Padel och de började ta fram padelrack tillsammans med etablerade padelspelare. 

Idag erbjuder RS Padel ett brett utbud av padelrack, bland annat inom deras X-serie och Z-Serie. Vi har här nedan valt ut två favoriter om du söker efter det bästa padelracket från RS. 

RS X-SERIES CAYETANO ROCAFORT EDITION

Bästa padelracket RS
9/10
Fart 65%
Kontroll 95%

RS har här tillsammans med Marbellasonen och den obesegrade SPT-spelaren Cayetano Rocafort tagit fram ett fantastiskt kontrollrack. I Cayetano Rocafort Edition får du ett runt padelrack med låg balans. Vilket gör det extremt lätthanterligt och rörligt över hela banan. Det är också ett väldigt skonsamt rack för den som haft problem med tennisarmbåge.

Trots den låga balansen och dess runda formen, har den en fin snärt i overheadslagen. 

RS Z-SERIES PRIME POWER EDITION

Bästa padelracket från RS
8.5/10
Fart 85%
Kontroll 75%

RS Prime Power rack är ett droppformat padelrack med en medelbalans. Robin Söderlings personliga favorit och som passar den mer aggressiva spelaren. Racket har en stor sweetspot som tillsammans med medelbalansen gör det lättmanövrerat. Racket är utrustat med det exklusiva materialet 18k karbonet, viket gör det till det hårdaste padelracket från RS. 

Trots medelbalansen och den relativt lätta vikten får du ordentlig kraft och power i dina overheadslag. 

Billigt padelrack RS

RS har anpassat sin kollektion bra när det kommer till det prismässiga. De gör riktigt bra padelrack och håller det på en bra prisnivå. De har också utvecklat en serie där de erbjuder lite billigare padelrack från RS. Det är ett padelrack för herrar och ett för damer, i deras Cobra-serie. 

RS COBRA EDITION

Billigt padelrack RS
7.5/10
Fart 50%
Kontroll 80%

RS Cobra Edition är det padelrack från RS  erbjuds till ett kostnadseffektivare pris. Ett av marknadens mest prisvärda padelrack, utan tvekan. 

RS Cobra är ett runt padelrack med låg balans som erbjuder en perfekt kontroll. Ett allroundrack som passar alla typer av spelare. Framförallt ett väldigt tacksamt padelrack för nybörjaren och motionären.

RS COBRA WOMEN’S EDITION

7.5/10
Fart 50%
Kontroll 80%

Damversionen av det populära och kostnadseffektiva Cobra Edition. Racket har här fått ett snyggt inslag av rosa i designen, vilket gör det till ett av marknadens snyggaste padelrack. 

Racket har samma fina egenskaper som herrmodellen, men är ca 30 gram lättare för att erbjuda en ännu större rörelsemöjlighet.

Padelrack dam RS

RS har till skillnad från flera andra varumärken lagt ett stort fokus på att ta fram riktigt bra damrack i våra ögon. Många varumärken har endast ett eller två padelrack som är anpassade för damspelare. RS har inte bare ett eller två, utan hela sju padelrack för damer. Varav ett av padelracken som de tagit fram är med influencern Margaux Dietz. 

RS X-SERIES WOMÉNS EDITION BY MARGAUX

RS Padel x Margaux Dietz
7.5/10
Fart 60%
Kontroll 90%

Det droppformade racket, i möjligtvis marknadens coolaste design. Där RS och influencern Margaux Dietz tagit fram en stilren och vit design. 

Racket är droppformat med en stor och förlåtande sweetspot. Det gör det till ett lättspelat och förlåtande rack, men utrustad med reaktivt hög balans vilket ger spelaren extra hjälp att få fart i bollen.

RS X-SERIES WOMENS EDITION GREEN

Padelrack rs dam
7.5/10
Fart 50%
Kontroll 80%

”Den perfekta damracketen”. 
Så uttrycker RS det själva på sin hemsida när de beskriver damracketen i X-serien. Det är nämligen så det beskrivs från deras kunder. Racken i X-serien är droppformade padelrack med stor sweetspot och en reaktiv hög balans. 

Det ger dig som spelare en perfekt mix av kontroll och fart i ditt spel. Racken passar bra för dig som medelspelare som kommit igång med ditt spelande eller en tävlingsspelare som föredrar något lättare rack. 

Padelrack junior RS

När det kommer till våra unga stjärnspelare som precis startat igång sin padelkarriär, finns det utmärkta alternativ från RS. Robin Söderling och teamet på RS har verkligen tänkt till när de tagit fram padelrack för juniorer. 

RS COBRA JUNIOR EDITION

Padelrack RS junior
8/10
Fart 60%
Kontroll 80%

RS som är ett av de snabbast växande padelmärkena i Sverige har här tagit fram ett padelrack för kommande stjärnor. RS har här tagit fram ett optimalt padelrack för juniorspelare. Det är ett runt padelrack, med låg balans och en generös sweetspot. Det gör det lätt att förflytta för juniorspelaren och ger dem förlåtelse i bollträffen om den ännu inte hunnit sätt sig perfekt. 

Om RS Padel

RS Padel som har sitt ursprung ur tennisvarumärket RS Tennis, är skapat av föredetta tennisstjärnan Robin Söderling. Varumärket RS startades 2013 och har sedan snabbt vuxit till ett populärt varumärke i över 50 länder. Snabbt tog RS klivit in i Padeln i takt med att den växte i Sverige. Idag ses RS som ett av de mest populära varumärken inom padeln i Sverige. 

RS padelrack genomsyras av en mix av snygg design och välanpassade för en bred målgrupp. Både för herr, dam och juniorspelare på alla nivåer. 

"Premium products developed by a player for players"

RS Padelrack