Padelrack Black Crown

5/5

Letar du efter ett padelrack från Black Crown? Då har du hittat rätt, vi på PadelZpel.se hjälper dig att hitta rätt i djungeln kring padelrack. Vi har sammanställt flertalet guider och tips på padelrack på marknaden, däribland dem Black Crown padelrack.

Black Crown är ett spanskt varumärke inom padeln, som har sitt säte i Barceolna. Den katalonska tillverkaren är en relativ ung tillverkare av padelrack, men har trots det lyckats knyta till sig flera världsnamn. Bland de världsspelare som idag använder padelrack från Black Crown hittar du bland annat: Marta Marrero och Adrian ”Tito” Allemandi.

Enjoy!

Innehållsförteckning

Sammanställning Black Crown padelrack

Namn Form Balans
Black Crown Piton 7.0
Rund
Medel
Black Crown Piton 9.0
Rund
Medel
Black Crown Piton 9.0 Soft
Rund
Medel
Black Crown Genius
Dropp
Medel
Black Crown Piton Nakano 15K
Rund
Medel

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från:
Pricerunner

Köpa padelrack Black Crown

Ska du köpa padelrack från Black Crown? 
Black Crown är ett ungt padelvarumärke från den katalonska huvudstaden Barcelona. Trots dess unga ålder har de lyckats gjort ett stort avtryck i padelvärlden och vuxit ut till ett respekterat varumärke. Ett varumärke som används av bland annat Marta Marrero (Spanien), rankad som nr. 1 bland damerna. På herrsidan hittar vi Adrian Allemandi, rankad som nr 16 bland herrarna, på World Padel Tour’s rankinglista. 

Black Crown Padel

Köp Black Crown Padelrack här

Bästa padelracket från Black Crown

Black Crown har ett limiterat antal racket ute på marknaden och vi har här nedan rangordnat våra favoriter. Att hitta det bästa padelracket bland Black Crown kan vara en utmaning. De har nämligen allihopa en extremt hög kvalité rakt igenom. Black Crown är familjeföretaget från Barcelona som lägger ned sin själ i padelracken. Oavsett vilket av deras padelrack som du väljer, kommer du att bli nöjd. Men för att ge dig bättre underlag inför ditt beslut, har vi sammanställt info om varje padelrack här nedan. På sådant sätt kan du hitta det bästa padelracket för dig och din spelstil!

BLACK CROWN PITON 7.0

Det runda padelracket Black Crown Piton 7.0 är ett rack som verkligen riktar sig till den breda skaran av padelspelare. Det är ett lättspelat rack med rund form och en medelbalans. 

Tack vare dess mjuka kärna är det ett förlåtande rack som också kommer kunna generera kraft om så behövs. Men det är framförallt anpassat för kontroll i ditt spel. 

Racket har en räfflad yta för att öka greppet i dina skruvade slag. Black Crown Piton 7.0 fungerar utmärkt för motionärer och mer avancerade spelare som söker ett bra kontrollrack. 

Black Crown Piton 7.0
8/10

Black Crown Piton 9.0

Black Crown Piton 9.0 är ett kontrollrack av hög rang, till ett väldigt bra pris. Racket är ett kontrollrack precis som 7.0, men detta rack är ytterligare en nivå upp när det kommer till egenskaper. Söker du ett padelrack där du vill utmanövrera motståndarna med precision och kontroll, då är Black Crown Piton 9.0 rätt rack för dig. 

Racket har en hård kärna och en stor sweet spot för att kunna möjligheten att alltid spela kontrollerat. 

9/10

Black Crown Piton 9.0 Soft

Black Crown Piton 9.0 Soft är precis som namnet avslöjar ett padelrack med mjukare kärna än Piton 9.0. Detta är det runda padelracket för dig som söker kontroll, men inte vill tumma på farten i slagen. Den är utrustad med en Power Soft EVA-kärna för att kunna erbjuda dig bästa möjliga studs utan att tumma på kraften.

Racket har en extra stor sweetspot för att kunna erbjuda fullständig kontroll i slagen, i alla lägen. Racket riktar sig framförallt till spelare som söker kontroll och är medel/avancerad. 

7.5/10

BLACK CROWN GENIUS

Black Crown Genius är sedd som flaggskeppet när det kommer till deras padelrack. Racket är också det som används på WPT av Adrian Allemandi. 

Genius är ett droppformat padelrack med räfflad yta. Det är mångsidigt rack som kommer passa den mer offensivt lagda spelaren lika bra som den defensiva. Racket är också utrustat med Power Soft Memory EVA-skum i kärnan för att ge komfortabel träff utan att tappa kraft i slagen. 
Racket riktar sig framförallt till mer avancerade spelare. 

Black Crown Genius
9/10

BLACK CROWN PITON NAKANO 15K

Piton Nakano 15k är padelracket från Black Crown som världsettan på damsidan, Marta Marrero använder på WPT. Det runda padelracket har en 15k-kolfiber yta (som namnet avslöjar). 

Racket har en mjuk kärna som bidrar till den ökade kontrollen i slagen, men utan att tumma på kraften i dem. Marta har länge har dominerat på WPT med sin power och tyngd, vilket detta padelrack har utmärkta egenskaper att förstärka. 

Racket är dessutom utrustat med ett extra långt handtag för att förenkla en tvåhandsfattad backhand.

Black Crown Piton Nakano 15k
9/10