Omdöme & recension av:

Bullpadel Hack Air AE 21

8/10

Bullpadel Hack Air AE 21 är en nytt och limiterat padelrack som släpptes i samband med padel turneringen i Båstad sommaren 2021. Padelracket är ett mer lättspelat rack i jämförelse med andra tidigare modeller i Hack-serien. Ett diamantformat padelrack med mängder av fina egenskaper som framförallt ger dig som spelare bra fart i dina bollträffar. 

Bullpadel Hack Air AE 21 är som sagt ett nytt och modernt padelrack på marknaden som lanserades i samband med den återkommande tävlingen i Båstad. Padelracket spelades under turneringen av ingen mindre än Paquito Navarro och är nu också det officiella padelracket för lag Europa. Ett padelrack som kräver god teknik och erfarenhet men som ändå är mer lättspelat och förlåtande än sina föregångare i Hack-serien.

Bullpadel Hack Air AE 2021

SPECIFIKATION

Information om racket

PLUS / MINUS

Fördelar och nackdelar

Bullpadel Hack Air AE 2021 Limited Edition

Om Bullpadel Hack Air AE 2021

Bullpadel Hack Air AE 21 har tillverkats med den populära Air React-kanalen vilket ger dig som spelare mindre luftmotstånd i dina slag. Dessa resulterar i att du får snabbare och enklare sving kombinerat med bättre effekt i slagen. Man har också på ett innovativt sätt tagit fram en kärna av MultiEVA som består av olika lager vilket ger olika reaktioner vid varje enskild slag. Ett hårdare lager för kraft och precision och ett mjukare lager för komfort och kontroll. Detta medför fina egenskaper i såväl det offensiva som defensiva spelet, trots att man ändå får vara ärliga med att säga att Bullpadel Hack Air AE 21 framförallt är ett offensivt padelrack. Ytan på padelracket består av Bullpadels framgångsrika och populära 12k-kolfiber som ger en direkthet i slagen och väldigt fin respons. När du utnyttjar dina smashar och overhead slag så får du också ordentligt med kraft i slagen på grund av rackets diamant form kombinerat med den höga balansen. Detta medför en lång hävarm till din sweetspot och mycket tyngd bakom bollen.

Bullpadel Hack Air AE 21 kan också anpassas när det kommer till vikt och balans vilket gör det till ett individuellt och anpassningsbart padelrack. Genom att addera/ta bort vikter av 3g styck så kan du själv bestämma rackets vikt och balans helt efter dina behov. Bullpadel Hack Air AE 21 är också tillverkat med den senaste tekniken vibrationsdämpande system Vibradrive som reducerar vibrationer som uppkommer vid varje slag. Detta gör att padelracket blir mer skonsamt för din kropp och minimerar risken för att råka ut för “padelarmbåge”. Ett limiterat premium rack från mäster tillverkaren Bullpadel som håller otroligt hög kvalitet rakt igenom.

OM bullpadel hack air ae 2021

Bullpadel har sedan starten drivit utvecklingen och även lanserat unika och limiterade padelrack i samband med tävlingar och event. Nytt för i år är att man i samband med den återkommande tävlingen i Båstad tagit fram två limiterade premiumrack Bullpadel Vertex 03 AE 2021 och Bullpadel Hack Air AE 2021. Den sistnämnde  som dessutom spelades av ingen mindre än Paquito Navarro. Bullpadels Hack-serie har blivit otroligt populär bland utövare inom sporten och så också inom eliten på proffstouren. Nu kommer man alltså med Bullpadel Hack Air AE 21 som är ett fantastiskt padelrack på alla sätt och som är fullproppat med innovationer och teknologier. Bullpadel Hack Air AE 21 är ett diamantformat padelrack som lämpar sig otroligt bra för den offensiva spelaren som vill få mycket fart och kraft i sina slag. Tack vare dess höga balans så ger det dig lång hävarm och mycket tyngd bakom slagen vilket också märks, ett utmärkt power-rack. Sen har Bullpadel här vävt in mängder av innovationer och tekniker som både gör racket skonsamt för kroppen och som också ger padelracket kvalitet rakt igenom. Kärnan består av Bullpadels populära 12k-kolfiber där man använt mjukare lager längs in för att få mer utväxling i de hårda slagen samtidigt som man använt hårdare material längs ut för att uppnå bättre kontroll och komfort. 

Bullpadel Hack Air AE 21 kräver din spelare, detta är ingen padelrack som vem som helst kan spela med utan det kräver god teknik och en hög nivå för att du ska få ut så mycket som möjligt av rackets egenskaper. En otroligt intressant utgåva som både är snyggt estetiskt och välarbetad för att ge dig som spelare ett padelrack att trivas i. 

3 snabba - Bullpadel hack air ae 2021

För defensiva eller offensiva spelare?

Bullpadel Hack Air AE 21 är ett padelrack som framförallt lämpar sig bra för den offensiva spelaren. Tack vare dess höga balens får du bra kraft i dina smashar och over-headslag.

Vilken nivå är Bullpadel Hack Air AE 2021 anpassat för?

Bullpadel Hack Air AE 21 är ett padelrack framtagen för eliten och den mer avancerade spelaren. Padelrackets egenskaper kräver god teknik och erfarenhet.

Är det ett hårt eller mjukt padelrack?

Racket är klassat som ett hårt racket.