Omdöme & recension av:

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020

9/10

Adidas mest sålda padelrack under 2019 som togs fram i en ny modell till året 2020. Söker du ett kontrollrack som kommer ge dig bra fart när det väl blir dags för smash, då kan detta vara det du söker!

Adidas Adipower CTRL 2.0 2020 är toppracket som Alex Ruiz bland annat använder på WPT. Det är uppföljaren till ett av de mest populära racketen Adipower CTRL 1.9, som gjorts till en ännu bättre och modernare fattning.

Kombinationen av rackets runda form, medelbalans och stora sweetspot gör racket relativt lätthanterat. Ett toppracket som även kan fungera utmärkt för den mer ambitiösa medelspelaren som är ute efter ett kontrollrack av högsta kvalité

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020

SPECIFIKATION

Information om racket

PLUS / MINUS

Fördelar och nackdelar

AdiPower CTRL 2.0

Om Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020 är uppföljaren till en av toppsäljarna under 2019, AdiPower 1.9. Racket har tagits fram för att optimera kontroll med dess runda form och stora sweetspot mitt i racket. Racketet är av högsta kvalitet och används bland annat av WPT-spelaren Alex Ruiz.

CTRL 2.0 2020 är seriens överlägset snyggaste racket med sin svarta grundfärg och tydliga orange färg i samtliga detaljer. Likt många dunda rack ligger fokus i racket på kontroll och att kunna förflytta sig smidigt över hela banan. Racket är extremt lätt förflytta mellan positioner och medelbalansen i racket ger dig fin kontroll i slagen. Men det som sticker ut med AdiPower CTRL 2.0 2020 jämfört med många andra runda rack är just kraften den genererar. Du får fin fart i slagen och har fortfarande en bra kontroll för att placera bollen där du vill.

Egenskaper Adidas adipower ctrl 2020

AdiPower CTRL 2.0 är det runda toppracket som trots en medelbalans kommer ge dig ordentlig med fart i slagen. Den starkast lysande egenskapen är dess kontroll, att kunna i samtliga lägen och situationer känna kontrollen i slagen. Men det som gör att denna modell sticker ut i mängden är farten som den genererar i slagen. Det gör racket till ett mer unikt rack på marknaden och det är föga förvånande att Alex Ruiz använder det på WPT.

Racket är utrustad med en hård kärna i form av “Eva High Memory”, som bidrar till dess kraftfullhet och fart. Tack vare “Dual Exoskeleton” förstärkningen som finns i hjärtat i racket får du också den stabilitet som behövs.

Ytan på racket är räfflad och utrustad med Adidas mest avancerade och unika 3D Spin Blade teknologi, vilket ger dig en skön spinn på bollen i slagen.

Balans & vikt

Racket innehar en medelbalans, som tillsammans med den hårda kärnan stabiliserar upp det offensiva spelet bättre än många andra runda rack på marknaden. Det ger dig som spelare en större möjlighet att generera kraft än runda racket med mjukare kärna och en låg balans. Men trots att det innehar en medelbalans är det extremt lätt att förflytta längs banan.

Recension Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020

3 snabba - Adidas adipower ctrl 2.0 2020

För defensiva eller offensiva spelare?

Främst riktat gentemot mot defensiva spelare som söker en hög kontroll, medelbalans och stor sweetspot. Men detta runda rack tummar inte på kraften heller, så du kommer kunna få ordentlig fart i slagen framme vid nät.

Vilken nivå är Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020 anpassat för?

Den används av världsspelare på WPT och är ett rack som passar utmärkt för tävlingsspelare. Men tack vare att racket är extremt lättspelat kan den ambitiöse medelspelaren också dra stor nytta av detta racket.
 

Är det ett hårt eller mjukt padelrack?

Adidas AdiPower CTRL 2.0 2020 skulle falla in i kategorin hårda padelrack då den är utrustad med en hård kärna, som kommer hjälpa dig få fart på bollarna.

Du skickas automatiskt till den butik som erbjuder lägsta pris.