WAP har öppnat i Stockholm

WAP har nu påbörjat sin etablering i Stockholmsområdet
We Are Padel (WAP) padelhall Stockholm

Etableringen av nya padelhallar i Stockholm fortsätter och denna gång är det varumärket We Are Padel (WAP) som hittat till huvudstaden. We Are Padel (WAP) har sedan 4 år tillbaka haft padelbanor i Örebro, där man idag har två padelhallar etablerat. Nu har WAP även påbörjat sin satsning runt huvudstaden, Stockholm. I dagarna har man öppnat sin första padelhall i Haninge, söder om Stockholm.
Detta är dock bara en av tre planerade padelhallar runt huvudstaden, under 2021 planeras det för att öppna banor i Arlanda & Kista.

We Are Padel (WAP) har som nämnt länge varit etablerade i Örebro, men kommer under 2021 att expandera rejält med nya padelhallar. Förutom padelhallarna i Stockholm har de redan öppnat sin tredje padelhall i Örebro, dessutom kommer det nya padelhallar i:

  • Karlskoga
  • Halmstad
  • Uppsala
  • Enköping

Om We Are Padel (WAP)
We Are Padel (WAP) drivs av ett flertal kända namn med bland annat Örebro anknytning. Örebrosonen och likaså svenska Formel 1 föraren Marcus Eriksson är en av fem grundare bakom We Are Padel. Även före detta hockeyspelarna Johan Adolfsson & Johan Wiklander är två av grundarna till WAP, som välbekant har tillsammans sjutton säsonger i Hockeyallsvenskan & SHL bakom sig med Örebro Hockey. Johans bror Joakim Wiklander är också en av grundarna. Även han är före detta hockeyspelare, men är mest känd för att idag driva den populära restaurangkedjan Brödernas & Bankomat. Den sista grundaren till WAP är Pontus Gustafsson.

Hemsida: http://wearepadel.se/

Fler inlägg & nyheter

Padel eller paddel?

Vilken är den rätta stavningen? Padel eller paddel? Det är nog många av oss som funderar på om det stavas padel eller paddel. Den korrekta

hur länge håller ett padelrack

Hur länge håller ett padelrack?

Hur länge ett padelrack håller beror givetvis helt på hur du sköter om ditt racket. Ett padelrack består av mängder av olika material som givetvis